Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nico a trecut prin momente de groaza la Plasa de Stele! Cum a reactionat vedeta cand a aflat ca fiica ei a fost rapita

Publicat:

Credea ca va avea o zi obisnuita, pana cand a primit un telefon de la fiica ei, Alexandra. Aceasta a anuntat-o pe Nico ca a ramas blocata in spatele unei dube, cand se intorcea de la cumparaturi.

La inceput, intamplarea i s-a parut amuzanta vedetei, care a pornit de indata in cautarea fiicei. Dupa ce i-a dat toate indicatiile prin telefon, a ajuns la locul cu pricina. Insa nu a apucat sa se apropie de duba, deoarece un hot s-a urcat la volan si a luat-o la goana pe strazile din Otopeni.

Vedeta a intrat in panica, nestiind ce se va intampla cu fiica ei si a inceput sa urmareasca…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de Vedeta. Ce face Geanina Ilieș de fiecare data cand merge in vacanța. Prezentatoarea TV, momente speciale alaturi de fiul ei: „Imi place sa...” / VIDEO

16:45, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit ce face de fiecare data cand merge in vacanța. Indragita prezentatoare TV a petrecut momente speciale alaturi de fiul ei, in Barcelona. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Vacanța de Vedeta.

VIDEO Momente de groaza in telescaun. Pasagerii au fost surprinsi de rafale de vant de 110 km/h, intr-o stațiune din Italia

15:30, 29.03.2024 - Imagini surprinse joi dupa-amiaza in Valle d'Aosta, in Alpii italieni, arata cum pasagerii dintr-o instalatie de telescaun sunt zguduiti violent de rafale de vant extrem de puternice, relateaza Le Figaro citat de news.ro.

Un avion TAROM spre Chișinau a fost lovit de fulger și s-a intors din drum, pe Otopeni. Pasagerii au ajuns la destinație cu alt avion

10:25, 25.03.2024 - Momente tensionate la bordul unui avion TAROM. Aeronava care decolase cu destinația Chișinau a revenit la Otopeni dupa ce ar fi fost lovita de un fulger. Pasagerii au fost imbarcați intr-un alt avion și au ajuns la destinație cu trei ore și 10 minute intarziere, a comunicat compania.

Momente de groaza in timpul atacului terorist de la Moscova. „Trageau și deasupra și sub noi, nu aveam unde sa fugim”

00:45, 23.03.2024 - Imagini din timpul atacului terorist care a avut loc vineri seara intr-o cladire ce gazduia spectacole și concerte intr-o suburbie a Moscovei au fost facute publice, oamenii fiind surprinși de focuri de arma trase in mai multe direcții, precum și explozii care au provocat un incendiu in cladire. Unii…

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Acces Direct. A vandut tot ca sa iși gaseasca fiica rapita. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști: „Consuma droguri” / VIDEO

18:16, 11.03.2024 - Caz șocant in Caracal! Fiica a disparut de 25 de ani de acasa, rapita de o rețea de proxeneți. Tatal a luat ancheta in propriile maini și a mers pe urmele raufacatorilor. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?