Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nici nu a născut bine că e din NOU însărcinată! Vezi despre cine e vorba!

Publicat:

Traiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, se iubește cu un manelist celebru, are o fetița de nici un an de zile și este din nou insarcinata. Roxana Dobre și iubitul sau, , vor deveni din nou parinți.

si traiesc o frumoasa poveste de dragoste inca din vara anului 2014. Rodul iubirii dintre cei doi este fetita lor, , pe care Roxana a adus-o pe lume in septembrie 2015, iar la nici un an de cand a nascut, tanara este insarcinata din nou, aflandu-se in luna a treia. Bruneta urmeaza sa-i daruiasca a doua oara…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Sunt in iad de duminica!” Una dintre romancele acuzate ca a rapit-o pe Danka, fetița ucisa in Serbia, declarații sfașietoare despre ce traiește

16:35, 04.04.2024 - Danka a fost gasita moarta in casa, dupa zile intregi in care a fost cautata, inclusiv in Romania. S-a spus ca doua romance au rapit-o, iar acum una dintre ele traiește momente de groaza, fiind acuzata pe nedrept. Femeia a povestit prin ce trece.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Roxana Dobre i-a pus capac luI Florin Salam! Celebrul manelist nu pleaca nicaieri fara aleasa inimii lui / PAPARAZZI

22:50, 23.02.2024 - Fara doar și poate, Roxana Dobre i-a pus capac lui Florin Salam! Dovada clara ca manelistul nu pleaca nicaieri fara femeia in brațele careia și-a gasit fericirea și liniștea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele lor și i-au surprins in ipostaze de…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Imagini exclusive. Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a plecat de la Parchet. L-a insoțit pe manelist la audieri / PAPARAZZI

12:31, 08.02.2024 - Dupa cateva ore de audieri, Roxana Dobre a plecat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița. Joi dimineața, Florin Salam s-a trezit cu poliția la ușa, iar pe numele lui a fost pus in aplicare un mandat de aducere. Manelistul a fost audiat intr-un dosar de inșelaciune!


Ce parere ai despre aceasta stire?