Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NEWS ALERT. EXPLOZIE puternică urmată de INCENDIU într-un bloc din Târgu Mureş: O femeie şi un copil, la spital

Publicat:

Locatarii au fost evacuati Locatarii au fost evacuati O explozie produsa, sambata dimineata, intr-un bloc cu patru etaje de pe strada Cisnadiei din , a ranit o femeie si un copil si a avariat grav o parte din imobil. Deflagratia a fost urmata de un incendiu, iar locatarii au fost evacuati.

Potrivit purtatorului de cuvânt al ISU Mures, , explozia a fost raportata dupa ora 8.30 si s-a produs la etajul IV, posibil din cauza unei acumulari de gaz metan, cele doua persoane aflate în apartamentul respectiv suferind arsuri.

El a precizat, pentru Agerpres,…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie cu arsuri dupa o explozie in locuința, neurmata de incendiu

00:06, 27.05.2024 - O femeie a suferit, duminica seara, arsuri minore dupa o explozie in locuința, neurmata de incendiu, potrivit mediafax.Pompierii valceni au fost chemați la o gospodarie din localitatea Mihaești, unde s-a produs o explozie.

Locatarii unui bloc din Sangeorz-Bai, evacuați in urma unui incendiu

20:35, 18.05.2024 - Pompierii militari au fost solicitați sa intervina in aceasta seara la un incendiu produs intr-un apartament al unui bloc din Sangeorz-Bai. Locatarii au fost evacuați și din fericire, nicio persoana nu a fost ranita. In aceasta seara, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit…

Panica intr-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmata de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO

11:15, 06.05.2024 - Au fost momente de spaima pentru locuitorii unui bloc dintr-o localitate din județul Iași, luni, in a doua zi de Paște. Din primele informații, o explozie urmata de incendiu a dus la evacuarea mai multor persoane din imobilul respectiv. Alerta la pompieri s-a dat in cursul dimineții de luni, 6 mai.…

Femeie de 94 de ani, ranita grav dupa o explozie urmata de un incendiu

22:55, 20.04.2024 - O explozie urmata de un incendiu a avut loc, sambata seara, la o casa din localitatea Deaj, județul Mureș. La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apa și spuma, doua ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Mureș.

Iasi: Barbat adus la spital dupa o explozie urmata de incendiu

16:25, 16.04.2024 - Un barbat a fost adus la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ cu arsuri si 25 de persoane s-au autoevacuat, marti, dupa ce intr-un apartament de pe bulevardul Carol I din municipiul Iasi a avut loc o explozie urmata de un incendiu. Purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Georgica Onofreiasa, a declarat presei ca explozia…

Barbat adus la spital dupa o explozie urmata de incendiu, in Iași

16:20, 16.04.2024 - Barbat adus la spital dupa o explozie urmata de incendiu, in IașiUn barbat a fost adus la Spitalul "Sf. Spiridon" cu arsuri si 25 de persoane s-au autoevacuat, marti, dupa ce intr-un apartament de pe bulevardul Carol I din municipiul Iasi a avut loc o explozie

Incendiu și explozie puternic intr-un bloc din Focșani, aflat langa o gradinița: Locatarii, evacuați / VIDEO

14:45, 05.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Focșani, vineri, 5 aprilie, situat in apropierea unei gradinițe. Echipele de pompieri intervin intens in zona respectiva, iar locatarii au fost evacuați, potrivit Romania TV.

Doi adulți și un copil, evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu din Delta Dunarii

19:45, 10.03.2024 - Doi adulți și un copil au fost evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu. Misiunea de salvare a avut loc duminica in Delta Dunarii. In ajutorul celor trei a sarit echipajul aerian de la Galați.


Ce parere ai despre aceasta stire?