Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nevastă de miliardar pe mâna procurorilor!

Publicat:

Fosta sotie a milionarului , , este audiata la aceasta ora la sediul DNA, in dosarul creditelor ilegale de la BRD, care a adus in vizorul procurorilor nume rasunatoare din mediul afacerilor si al politicii romanesti. Surse judiciare spun ca procurorii ii vor schimba acesteia incadrarea juridica. In acest moment are […] Post-ul Nevasta de miliardar pe mana procurorilor! apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surse: Deputatul Dumitru Focsa, suspectat ca si-a batut nevasta – a fost emis ordin de protectie

11:45, 02.05.2024 - Un nou scandal zguduie lumea politica, in care a fost implicat fostul deputat al AUR ndash; Dumitru Viorel Focsa. Conform unor surse, acesta si ar fi agresat sotia, noaptea trecuta, motiv pentru care, pe numele sau ar fi fost emis un ordin de protectie.Ce spune Inspectoratul de Politie Judetean ConstantaLa…

Milionarul Remus Truica, noi probleme cu legea / La tribunal, cu fosta nevasta!

22:45, 29.04.2024 - Colegul de dosar al lui Paul de Romania - arestat in Malta, in urma cu doua zile - are noi probleme cu legea, Remus Truica fiind citat, alaturi de fosta nevasta, intr-un dosar care are legatura cu domeniul de la Snagov.

Nevasta unui mare campion al Romaniei a recunoscut acum ca s-a prostituat pentru sume mari de bani!

20:45, 22.04.2024 - Fosta soție a lui Marian Dragulescu a recunoscut ca s-a prostituat ani la rand dupa ce s-a desparțit de sportiv. Ba mai mult, ar fi caștigat sute de mii de euro de pe urma clienților sai!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE FARA PERDEA ALE LARISEI DRAGULESCU!

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

De ce nu vine Gabi Torje la meciurile naționalei: „E ca și cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta și voi v-ați desparțit”

18:20, 23.03.2024 - Mijlocașul Gabriel Torje (34 de ani) a dezvaluit motivul incredibil pentru care nu vine la partidele echipei naționale. Legitimat in prezent la Concordia Chiajna (Liga 2), fostul mijlocaș de la Dinamo, Udinese sau Farul spune ca nu vine sa susțina naționala Romaniei din tribune. ...

Fosta nevasta a iubitului Arynei Sabalenka, ipoteza incredibila in cazul morții acestuia

20:50, 20.03.2024 - Chiar daca departamentul de poliție din Miami anunța ca principala ipoteza sinuciderea in cazul lui Konstantin Koltsov, fosta sa soție a susținut ca acesta era cel mai probabil foarte beat și moartea ar fi survenit in urma unui accident.

Romanii produc cele mai puține deșeuri municipale din UE, dar au munți de gunoaie. Care este explicația

06:35, 09.02.2024 - Deseori ni se pare ca Romania este plina de gunoaie – iar la marginea unora dintre marile orașe vedem chiar adevarați munți de deșeuri. Statisticile par sa arate exact opusul: pe cap de locuitor, țara noastra produce cea mai mica cantitate de deșeuri municipale dintre toate statele europene, mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?