Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal pe stradă! Celebrul actor este în doliu

Publicat:

Actrita E’, în vârsta de 33 de ani, a fost înjunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect fiind chiar iubitul sau.

Incidentul s-a petrecut în dimineata zilei de 16 august, când un apel la numarul de urgenta anunta un atac armat pe o strada aflata în apropiere de locuinta victimei. Ajunsi la fata locului, politistii au gasit o femeie înjunghiata în zona toracelui, identificata ulterior ca fiind E’, nepoata lui Morgan Freeman.

Iubitul victimei, , se afla în…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Familia se pregatește sa le inmormanteze, in ajunul Paștelui / FOTO

13:25, 03.05.2024 - Au aparut primele imagini cu fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Cele doua urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum de familie, in ajunul Paștelui. Familia lor va avea cele mai dureroase sarbatori de pana acum.

Morisca de vant care decora celebrul cabaret Moulin Rouge a cazut

09:56, 25.04.2024 - Morisca de vant care decora legendarul cabaret Moulin Rouge, situat in cartierul Pigalle din Paris, a cazut in noaptea de miercuri spre joi, informeaza BFM Paris Ile-de-France. Incidentul a avut loc intre orele 02:00 si 03:00.

Cum a devenit Valeriu Gheorghița medic militar. Celebrul doctor face dezvaluiri rare: „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”

23:20, 17.04.2024 - Este unul dintre cei mai cunoscuți barbați din Romania, figura lui fiind asociata cu pandemia de coronavirus, fiindca a condus campania de vaccinare. Valeriu Gheorghița a facut dezvaluiri rare despre viața sa personala, dar și profesionala. „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”. Valeriu…

Reacția conducerii spitalului din Bacau in cazul tinerei gravide care a murit/Iubitul femeii: „Este o nebuloasa cu acea fisa a Mariei”

10:50, 03.04.2024 - Familia unei tinere insarcinate care a pierit in mod tragic, cu cateva luni inainte de a-și vedea implinit visul de a deveni mama, trece prin momente cumplite. Și așteapta raspunsuri. Oamenii vor sa afle ce s-a intamplat și cum a fost posibil ca Maria, o tanara de 38 de ani, gravida in patru luni, sa…

Yamato Zaharia, amenințat cu moartea dupa incidentul de la ultima gala RXF. Și familia lui ar fi primit astfel de mesaje: „Cu sabii, cu topoare...” / FOTO

14:46, 26.03.2024 - Yamato Zaharia a fost criticat, dupa ce l-a scos pe Dustinel cu forța din ring, la ultima gala RXF. S-a lasat cu scandal și acuzații grave, asta dupa ce luptatorul a susținut ca adversarul lui Alexandru Bobicioiu era baut și drogat. Acum, Yamato Zaharia spune ca a fost amenințat.

Scandal in lumea interlopa: fiii unui celebru campion mondial la box, implicați intr-un atac armat șocant

07:55, 20.03.2024 - Fiii celebrului campion mondial la box, Petrica Paraschiv, au fost reținuți ieri, dupa ce au incercat sa comita un atac armat asupra unui fin al celebrului interlop Nuțu Camataru. Incidentul brutal a avut loc in apropierea unui restaurant din Chiajna și a starnit un val de ingrijorare și dezgust in…

Știrile Antena Stars. Ce mesaj a transmis mama lui Gabi Stangau, dupa moartea bunicii violonistului: „Te-ai dus și dumneata dupa nepotul tau” / VIDEO

18:00, 08.03.2024 - Tragediile se țin lanț pentru familia lui Gabi Stangau! Dupa ce regretatul artist s-a stins din viața luna trecuta, familia a primit inca o veste trista. Bunica artistului a parasit și ea aceasta lume, iar intreaga familie este in stare de șoc. Iata mesajul transmis de soția regretatului violonist!

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.


Ce parere ai despre aceasta stire?