Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nemo Expres face angajari in intreaga tara

Publicat:

Curieratul rapid reprezinta unul dintre domeniile care cunosc o dezvoltare rapida in aceste zile, inregistrand cresteri continue ale volumelor si, in general, ale activitatilor zilnice de transport.

Domeniul este unul atractiv pentru angajati, acestia beneficiind de toate drepturile legale la zi si de un climat sanatos de activitate intr-o companie sigura, care creste de la o zi la alta.

Esti in cautarea unui job? Vrei sa lucrezi intr-o companie romaneasca 100%? Ai capacitate de planificare, organizare si prioritizare a activitatilor? Abilitati de comunicare? Spirit de lucru…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Michelin iși muta o parte din producție din Polonia in Romania

12:45, 22.04.2024 - Producatorul francez de anvelope Michelin vrea sa inchida fabrica sa de camioane din Olsztyn, Polonia, pentru a muta producția in Romania. Compania cu 123.000 de angajați in intreaga lume și venituri anuale totale de aproape 30 miliarde de euro, declara ca piața romaneasca ofera costuri de operare mai…

O companie portugheza din domeniul energiei regenerabile intra in Romania și face angajari

13:26, 11.04.2024 - Unul dintre principalii operatori internaționali de pe piața energiei regenerabile cu tehnologii multiple, anunța intrarea pe piața din Romania prin accesarea segmentului de Generare Distribuita.

NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv”

19:10, 13.03.2024 - Continue reading NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv” at Info real.

O companie americana anunța ca a testat cu succes un vehicul hipersonic reutilizabil

23:45, 10.03.2024 - Compania privata americana Stratolaunch a anunțat ca a finalizat cu succes primul zbor motorizat al vehiculului sau hipersonic reutilizabil Talon-A. Anunțul a fost facut sambata, potrivit Reuters. Vehiculul a facut o aterizare controlata pe apa.

Peste 3.000 de persoane, blocate la bordul unui vas de croaziera in largul insulei Mauritius

14:50, 26.02.2024 - Peste 3.000 de persoane sunt blocate la bordul unui vas de croaziera in largul insulei Mauritius din Africa de Est din cauza unei potentiale epidemii de holera, transmite luni agentia DPA, citata de  Agerpres . In urma unei serii de cazuri de simptome gastrointestinale aparute la bordul Norwegian Dawn,…

Inspectorii ITM Bihor au gasit angajați „la negru“ in saloane, asistența sociala, construcții sau școli auto

09:35, 20.02.2024 - In urma controalelor efectuate pe parcursul lunii ianuarie, inspectorii de munca au aplicat amenzi in valoare de 322.400 de lei pentru neregulile constatate atat in domeniul relațiilor de munca, cat și in domeniul securitații și sanatații in munca.

CIA-Aboliv ramane unul dintre cei mai importanți angajatori din zona Turzii! Cu uriașe investiții in tehnologie, oamenii raman in centrul atenției companiei.

09:40, 13.02.2024 - CIA Aboliv, o fabrica de mezeluri cu o istorie de succes de mai bine de 30 de ani și capital 100% romanesc, continua sa se afirme drept un angajator de top in zona Turzii. Cu investiții masive in tehnologie de ultima generație, compania reușește sa mențina un echilibru perfect intre eficiența și implicarea…

Sute de locuri de munca noi in Romania! O companie relocata din Rusia cauta 500 de angajați

21:41, 07.02.2024 - O companie relocata din Rusia, specializata in producția de anvelope pentru autoturisme, cauta peste 500 de angajați pentru fabrica pe care o construiește in Bihor, scrie Mediafax.Ministrul Muncii și Solidaritații Sociale, Simona Bucura Oprescu, s-a intalnit cu Susanna Tusa, CEO Nokian Tyres Romania.…


Ce parere ai despre aceasta stire?