Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neluţu Trandafir, fost concurent X Factor, a trecut pe lângă moarte din nou! A scăpat ca prin minune dintr-un accident cumplit

Publicat:

Povestea lui pare desprinsa dintr-un scenariu de film. În urma cu 26 de ani, a suferit un accident cumplit si a ramas paralizat, fiind într-un scaun cu rotile. Astazi, un alt accident, pe acelasi drum, era sa-l ucida...

are 50 de ani si jumatate din ei si i-a petrecut în scaunul cu rotile. Un accident teribil de masina, în care a preferat sa-i salveze viata unei fetite si sa si-o schimbe total pe a lui, a facut ca totul sa fie altfel.

"24 de ani în picioare, 26 de ani în scaunul cu rotile. 30 decembrie,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Dumnezeu nu bate cu parul. Un barbat baut, cu permis fals, a facut accident la Mociu. Mașina autoincendiata, dar n-a scapat bine

10:10, 05.04.2024 - Despre norocul pe care il au cateodata șoferii bauți s-a tot vorbit. Dar toate au o limita, iar uneori, pedeapsa parca divina nu se lasa așteptata. Este și cazul unui barbat condamnat la inchisoare, dupa ce a condus baut, fara sa aiba permis. Cazul a ajuns in fața judecatorilor de la Gherla, care au…

Interpreta Gloria Gorceag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:45, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorceag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

ULTIMA ORA: Accident feroviar – Mașina lovita de tren langa Auchan Baia Mare

09:30, 06.03.2024 - In urma cu puțin timp la intrare in municipiul Baia Mare a avut loc un accident feroviar. The post ULTIMA ORA: Accident feroviar – Mașina lovita de tren langa Auchan Baia Mare first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?