Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NATO nu intervine militar in Siria, doar inarmeaza rebelii

Publicat:

Ambasadorul american la NATO, , a subliniat, in ciuda rapoartelor alarmante ale ONU, privind un razboi civil, ca Alianta nu intentioneaza sa intervina militar in Siria. „Nu exista planuri referitoare la un rol al NATO in Siria”, a declarat Daalder, la incheierea summitului de la Chicago.  Dar ambasadorul american a admis ca SUA, aliatii [...]NATO nu intervine militar in Siria, doar inarmeaza rebelii este un articol din Ziarul National

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera de la inceputul razboiului Rusia vs. Ucraina: NATO intervine militar in favoarea Kievului

18:20, 13.06.2024 - Statele membre ale NATO au aprobat un plan in vederea unei misiuni de asistenta si instruire pentru armata ucraineana destinate sustinerii acesteia in razboiul cu Rusia, au declarat joi agentiei DPA surse din cadrul Aliantei, relateaza Agerpres.

In ce relații e Turcia cu Occidentul. Ambasadorul american face dezvaluiri dupa ce Ankara a vorbit de "legaturile fantastice cu Rusia"

19:50, 12.06.2024 - Turcia ramane ferm ancorata in angajamentul sau fața de NATO și Occident, iar parteneriatul sau cu Statele Unite nu a fost niciodata mai puternic, chiar daca parțile au pareri diferite cu privire la razboiul din Gaza, a declarat pentru Reuters ambasadorul SUA la Ankara, Jeff Flake.

Visul romanesc - Succes american. Povestea familiei Taut, devenita milionara in Chicago. Cei doi au lasat viața din Cluj și s-au mutat peste Ocean in urma cu 10 ani

19:35, 18.05.2024 - Gabriel și Gabriela Taut au dat viața din Cluj, acolo unde aveau propriile afaceri, pentru a totul de la zero in America. Cei doi au plecat peste Ocean in urma cu 10 ani și deși le-a fost greu, nu regreta, caci au facut totul pentru fiul lor, acum in varsta de 14 ani.

Micea Geoana, intalnire cu romanii din Chicago: "Sa facem o petitie zdravana catre noul Congres american"

13:35, 28.04.2024 - Mircea Geoana s-a intalnit cu romanii din Chicago, la o dezbatere despre viitorul tarii noastre. El a incurajat oamenii sa ceara raspicat Congesului american eliminarea vizelor pentru tara noastra.

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Autoritatea Palestiniana: Ajutorul militar american pentru Israel este o „agresiune impotriva poporului palestinian”

09:16, 21.04.2024 - Presedintia Autoritatii Palestiniene a reactionat sambata la aprobarea de catre Camera Reprezentantilor din SUA a unui ajutorului militar de mai multe miliarde de dolari pentru Israel, numind-o o „agresiune impotriva poporului palestinian”, scrie AFP.

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Cel mai nou sondaj de opinie (CURS) prezinta opțiunea alegatorilor la locale și europarlamentare

12:25, 01.04.2024 - Cel mai nou sondaj de opinie realizat la nivel național, dat publicitații recent de CURS, indica a scadere insemnata a procentelor AUR pentru alegerile locale, in timp ce PSD domina la nivel național, fiind urmat de PNL. Cu PSD ar vota 35% dintre alegatori, la alegerile locale, in timp ce PNL ar fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?