Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natașa Raab, sfâșiată de durere, la 2 luni de la moartea soțului. Actrița face dezvăluiri cu ochii în lacrimi: „Realizez că nu o să mai vină niciodată”

Publicat:

In urma cu 2 luni, Natașa Raab trecea prin cel mai cumplit episod din viața ei. Soțul sau, Val Guțul, barbatul care a iubit-o necondiționat și alaturi de care a trait o casnicie de 38 de ani, cu bune și cu rele, se stingea din viața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, dezvaluiri tulburatoare despre sora lui, care s-a stins din viața la doar 15 ani in urma unui incident dramatic: „Cea mai mare durere”

13:40, 22.04.2024 - In varsta de 88 de ani, indragitul actor clujean Florin Piersic a caștigat inimile publicului prin interpretarile sale autentice din numeroasele filme și piese de teatru in care a jucat. Puțini insa știu ca marele actor a avut o sora care a pierit in condiții dramatice. Lucica a fost, de fapt, protagonista…

Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viata sub ochii sotiei. Tanarul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Targoviște / FOTO

11:25, 02.04.2024 - Moartea lui Robert a șocat o țara intreaga. Asistentul medical din Dambovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la varsta de doar 30 de ani. Iata care a fost cauza morții acestuia, de fapt!

Vaduva lui Marius Țepeliga, sfașiata de durere, dupa moartea artistului. Ce a postat Andreea Neagoe: „Te iubesc!” / VIDEO

12:45, 22.03.2024 - Vaduva lui Marius Țepeliga este sfașiata de durere, dupa moartea artistului. Andreea Neagoe a facut o postare induioșatoare pe rețelele de socializare. Iata ce videoclip trist a postat soția regretatului cantareț de manele!

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea”

08:05, 28.02.2024 - Muzica populara din vestul țarii a ramas fara inca un alt indragit artist. Mile, așa cum ii spuneau toți apropiații, pe numele real Mihai Leric,... The post O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea” appeared first on Special Arad…

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

Andreea Banica, sfașiata de durere, dupa moartea cațelului ei. Artista nu-și poate reveni: „Mi-am pierdut cel mai bun prieten...” / FOTO

08:55, 09.02.2024 - Andreea Banica este sfașiata de durere, dupa moartea cațelului ei, Nino. Artista nu-și poate reveni din șocul morții patrupedului ei. Iata ce postare trista a facut cantareața pe rețelele de socializare!

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  


Ce parere ai despre aceasta stire?