Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natalia Mateuț își sărbătorește tatăl. Ce urare specială i-a făcut prezentatoarea de la Showbiz Report / FOTO

Publicat:

Este zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta iși sarbatorește tatal astazi. Parintele prezentatoarei de la a implinit frumoasa varsta de 58 de ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, prezentatoarea TV i-a facut o urare emoționanta tatalui ei. Iata ce a postat pentru acesta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Peripețiile prin care a trecut Natalia Mateuț, in vacanța! Ce a fost nevoita sa faca prezentatoarea timp de trei zile

23:05, 30.03.2024 - Nataliei Mateuț ii place sa calatoreasca și sa descopere lumea, merge des in vacanța, iși creaza amintiri placute, insa, au fost și momente care i-au lasat un gust amar prezentatoarei TV. Prin ce peripeții a trecut șatena.

Sarbatoare mare in familia Roxanei Nemeș. Vedeta iși sarbatorește soțul. Ce urare speciala i-a transmis: ”Te iubesc” / FOTO

20:06, 24.03.2024 - Roxana Nemeș iși sarbatorește partenerul de viața intr-un loc de vis. Cei doi au plecat intr-o vacanța in Italia și se bucura de momente frumoase impreuna. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini alaturi de Calin Hagima, impreuna cu un mesaj special.

Alexia Țalavutis iși sarbatorește mama. Imaginea speciala postata de prezentatoarea de la Star Matinal cu femeia care i-a dat viața: „Te iubesc” / FOTO

22:35, 21.03.2024 - Zi speciala in familia Alexiei Țalavutis. Prezentatoarea de la Star Matinal iși sarbatorește astazi mama. Cele doua au o relație speciala și nu de puține ori, vedeta spunea ca ii recunoscatoare femeii care i-a dat viața.

Razvan Kovacs de la Insula Iubirii iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare speciala i-a facut soția lui, Ema Oprișan / FOTO

13:50, 21.03.2024 - Razvan Kovacs iși sarbatorește ziua de naștere in aceasta zi speciala, pe data de 21 martie 2024. Cu ocazia acestei zile, soția lui, Ema Oprișan, i-a facut o urare emoționanta pe rețelele de socializare. Iata ce a postat fosta concurenta de la Insula Iubirii!

Ionuț Cercel iși sarbatorește soția. Ce urare speciala i-a facut Sabinei: „De fericire ne bucuram unul de altul”

09:40, 09.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Ionuț Cercel și asta pentru ca artistul o celebreaza pe soția lui. Cu ocazia acestei zile extrem de speciala, artistul i-a facut o urare emoționanta Sabinei. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare pentru partenera lui de viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?