Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa şi Alberto, BOLNAVI din cauza lui Nicolae Guţă? Femeia nu mai rezistă stresului: "Sunt zile de moarte!"

Publicat:

Narcisa trece printr-o perioada extrem de grea. Data afara din casa, împreuna cu micutul Alberto, fosta iubita a lui a ajuns la limita puterilor.

Narcisa sustine ca fata pe care o afiseaza la TV este una falsa si ca, în realitate, manelistul este o persoana extrem de rea. Femeia a declarat ca are probleme de sanatate, dar ceea ce o doare cel mai mult este ca si micutul Alberto are atacuri de panica din cauza comportamentului manelistului.



"Doar eu stiu prin ce am trecut. Asta e tata, sa îti…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul director al CDC: „Am un numar de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodata Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului”

13:25, 22.05.2024 -  Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a declarat saptamana trecuta ca mulți oficiali care au incercat sa avertizeze publicul cu privire la potențialele probleme legate de vaccinurile Covid-19 au fost presați sa taca și ca este timpul sa…

Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guța și Narcisa Balaban. Manelistul ii da replica, dupa ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este intr-o criza...”

18:05, 08.05.2024 - Narcisa Balaban l-a pus la zid pe Nicolae Guța, dupa ce manelistul a dat lovitura pe TikTok. Mama unuia dintre copii spune ca a uitat de Alberto. Se pare ca aceste vorbe nu i-au picat bine deloc lui Nicolae Guța, care, așa cum era de așteptat, i-a dat și replica.

Declarațiile șocante ale tatalui care și-a lovit și obligat copilul sa alerge pe banda, intr-o sala de fitness. Micuțul in varsta de 6 ani a murit

13:15, 03.05.2024 - Tatal acuzat ca și-a abuzat fiul in varsta de 6 ani și i-ar fi provocat moartea, a facut declarații șocante. Barbatul susține ca micuțul a murit din cauza unei pneumonii, nu din cauza antrenamentelor brutale și a presupuselor batai. 

Caini Amstaff infometați in ultimul hal de stapan. Au fost gasiți bolnavi și extrem de slabiți

16:00, 10.04.2024 - Doi caini metiși de Amstaff au fost salvați de Poliția Animalelor Galați și duși intr-un adapost de animale. Aceștia era bolnavi și slabiți, din cauza infometarii la care au fost supuși de stapan.

OMS avertizeaza ca bebelușii din Gaza sunt in pericol de moarte din cauza infometarii

23:50, 20.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații avertizeaza ca numeroși bebeluși din Gaza ar putea muri din cauza infometarii. OMS susține ca situația in regiune s-a deteriorat. Organizația cere comunitații internaționale sa trimita ajutoare.

Premiera medicala. Are legatura cu inima

11:36, 12.03.2024 - O operatie la inima, in premiera in Romania, a fost facuta la un copil de un an si patru luni de catre medicii din Timisoara. Este vorba despre o ablatie prin radiofrecventa. Micutul ajungea la pulsul 280 de batai pe minut. Conform medicilor, tahicardie paroxistica supraventriculara este boala de care…

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

Xtra Night Show. Cat de greu este pentru Alberto sa fie baiatul lui Nicolae Guța. Adolescentul s-a lansat in muzica și merg impreuna la evenimente / VIDEO

09:45, 27.02.2024 - Fiul lui Nicolae Guța, Alberto, ii calca pe urme tatalui. Inca din copilarie avea o inclinație catre muzica, iar de curand a facut un pas important in acest sens, asta dupa ce a lansat o piesa in colaborare cu parintele lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?