Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Naomi, angajată într-un local din Elveţia, după ce a participat la Eurovision!

Publicat:

Iata insa ca, la scurta vreme dupa ce a ingrosat numarul somerilor, Naomi a primit o veste neasteptata.

O romanca stabilita tot in Elvetia a cautat-o si a invitat-o sa cante in clubul ei cochet din statiunea Biel, pentru un salariu frumusel, suficient cat sa-i permita lui Naomi sa supravietuiasca in strainatate: “ a fost ingerul meu pazitor. M-a vazut in finala Eurovision si mi-a apreciat foarte mult vocea. A aflat ca fostul patron m-a concediat si ea m-a angajat pe loc. Cant si piese din repertoriul lui , am mare succes”, ne-a spus solistul transsexual.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de critici la Eurovision, dupa ce Nemo a caștigat finala din 2024! Artistul din Eleveția a fost desființat de public: ”Sa va fie rușine”

16:31, 12.05.2024 - Victoria lui Nemo de la Eurovision a starnit un val de critici! Artistul din Elveția a caștigat detașat finala din 2024, iar publicul l-a desființat! Iata ce comentarii rautacioase au aparut pe rețelele de scocializare, dupa ce el a primit marele trofeu!

Elveția, victorie la Eurovision. Caștigatorul Nemo a facut țandari trofeul, in semn de protest

09:35, 12.05.2024 - Un hibrid convingator de opera și hip-hop, The Code a cantarețului Nemo a fost cea mai votata de juriul Eurovision, ajutandu-l pe tanarul de 24 de ani sa obțina un scor impresionant de 591 de puncte. Nemo devine primul artist non-binar care caștiga Eurovision. In mod potrivit, a scris cantecul pentru…

Cine este Nemo, cantaretul non-binar care a castigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

09:01, 12.05.2024 - Elvetia a castigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cantaretul a venit cu piesa „The Code”, un cantec foarte personal despre a fi non-binar. Romania n-a participat la Eurovision 2024 din cauza lipsei de fonduri, dupa cum a anunțat TVR. Finala de la Malmo, Suedia, a incheiat o competitie…

Incident misterios la Eurovision - un concurent nu a participat la repetiții inainte de marea finala / Cazul este investigat de EBU

19:25, 10.05.2024 - Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala.

Incident misterios la Eurovision. Un concurent nu a participat la repetiții

19:25, 10.05.2024 - Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala.

Eurovision 2024: Olandezul Joost Klein nu a participat la repetiții. EBU investigheaza „un incident in care a fost implicat”

19:20, 10.05.2024 - Eurovision 2024. Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala, scrie observatornews.ro .

'Chiar si la Eurovision, nu exista nimeni care sa poata invinge Israelul': reacție cu iz arogant a ministrului israelian al culturii

04:06, 10.05.2024 - In ciuda huiduielilor pe Malmo Arena la finalul prestatiei concurentei din Israel, Eden Golan, cu "Hurricane", artista s-a calificat in finala de sambata a Eurovision 2024. In finala vor concura si Lituania, Austria, Tarile de Jos, Norvegia, Grecia, Estonia, Elvetia, Georgia, Armenia, scrie news.ro.

Cine era Naomy, femeia transgender din Romania care a murit la 47 de ani. Avea o voce excepționala și in 2014 a participat la Eurovision

10:50, 20.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune cine era Naomy, femeia transgender din Romania care a murit la varsta de 47 de ani. Avea o voce excepționala și in anul 2014 a participat la Eurovision. Iata ce se știe despre cantareața care s-a stins din viața ieri, pe data de 19 aprilie!


Ce parere ai despre aceasta stire?