Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Tatoiu, declaraţii halucinante despre moarte. "O să mor. Vreau să fiu incinerată..."

Publicat:

a spus ca atunci cand va muri, vrea sa fie incinerata nu inmormantata, scrie vip24.ro.

"Am vorbit cu fiu-meu și i-am zis: ma, eu o sa mor. Eu vreau sa fiu incinerata, nu sa fiu dusa cu popa", a mai spus .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Imi fac alt copil! Nu ma mai intereseaza nici de ea, nici de copil”

18:15, 26.04.2024 - De la iubire la ura a fost doar un pas, iar Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au ajuns la cuțite. Cei doi s-au iubit cu patima timp de doi ani și au crezut intr-un viitor comun, așa ca au ales sa devina parinți, ceea ce credea ca ii unește și mai […] The post Fostul iubit al Cristinei…

Monica Tatoiu, declarații controversate in Postul Paștelui: „Nu m-am spovedit niciodata. Pacatul meu e ca...”

17:25, 26.04.2024 - Monica Tatoiu a facut, de curand, mai multe declarații cu care a surprins. Femeia de afaceri a precizat ca nu s-a spovedit niciodata intr-o biserica, singurele marturisiri pe care le-a facut fiind cele de la televizor. Iata ce a recunoscut despre singurul sau pacat!

Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații halucinante: „Vlad nu a consumat atunci“ VIDEO

15:31, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai (Constanța), a fost prezent, marti, 9 aprilie 2024, la Tribunalul Bucuresti. Mihail Pascu este judecat impreuna cu Miruna, fosta soție, și cu fiul Vlad, pentru trafic de droguri.

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Acces Direct. Soacra lui Cristi, declarații halucinante. Mariana il acuza pe ginerele ei ca a batut-o pe Victorița: „I-a spus ca eu am strans-o de gat” / VIDEO

18:41, 16.02.2024 - Soacra lui Cristi susține ca fiica ei, Victorița, care a plecat de acasa de duminica, ar fi fost batuta de barbat. Mariana spune ca astfel de episoade ar fi avut loc des și ca a vazut pe gatul femeii urme de violența.

Ronnie O'Sullivan, declarații halucinante despre foștii campioni mondiali: „Nu au creier! Mimeaza ca gandesc, dar au capul gol!”

15:10, 14.02.2024 - Liderul mondial din snooker, Ronnie O'Sullivan (48 de ani), a surprins din nou cu ultimele declarații, precizand ca mai mulți foști campioni mondiali „nu au creier de snooker”. „Racheta” a avut un derapaj similar in urma cu o luna, dupa ce a caștigat Mastersul de la Londra, invingandu-l in finala pe…

Șeful PSD Valcea explodeaza dupa ce un lider PNL a cerut alianța cu AUR: Sunt declarații halucinante!

13:00, 14.02.2024 - Presedintele filialei judetene PNL Valcea, deputatul Cristian Buican, se arata dispus sa faca alianta inclusiv cu AUR, pentru a ”contracara influenta PSD” in acest judet. Declaratia a fost facuta in cadrul unei recente conferinte de presa si preluata intr-un mesaj postat pe Facebook de PNL Valcea. In…

Declarații halucinante ale primarului comunei unde s-a prabușit tavanul școlii peste copii: de vina sunt porumbeii și curentul

14:06, 08.02.2024 - Primarul comunei Loamneș, Maria Greavu, da vina pe porumbeii care și-au facut cuib in pod și pe curentul facut de ușile și geamurile deschise pentru prabușirea tavanului școlii din localitatea Alamor, ranind patru copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?