Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul în care o mașină cu soldați ruși care încearcă să fugă este lovită din mers de o dronă ucraineană. „Uite-o, nenorocita!”

Publicat:
Momentul în care o mașină cu soldați ruși care încearcă să fugă este lovită din mers de o dronă ucraineană. „Uite-o, nenorocita!”

Un video cu mai mulți soldați ruși care incearca sa scape de o drona ucraineana care ii urmarea a aparut pe rețelele sociale. Militarii se urca intr-o mașina care a venit sa-i recupereze și fug in viteza, insa drona ii ajunge din urma și lovește vehiculul.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Momentul in care o tanara e lovita de un BMW chiar pe o trecere de pietoni, langa un liceu din capitala: Șoferul nici nu a coborat din mașina

17:25, 27.04.2024 - O tanara a fost lovita de un automobil de model BMW chiar pe o trecere de pietoni de pe strada Șciusev din capitala, langa un liceu. Momentul impactului a fost filmat de o camera de bord a unei alte mașini aflate in trafic, iar imaginile video au fost publicate de internauți pe rețele.

Drona militara prabușita langa casele oamenilor din Braila. Momentul a fost filmat de localnici - VIDEO

06:55, 29.03.2024 - Au fost clipe de panica, noaptea trecuta, pentru zeci de oameni dintr-o comuna de langa Braila, dupa ce o drona militara s-a prabușit pe un camp langa casele lor. Drona s-a prabușit in zona Insulei Mari a Brailei, la 12 kilometri distanța de trecerea cu bacul. Imaginile au fost surprinse de localnici…

Armata ucraineana avertizeaza in privința unei ofensive rusești cu 100.000 de soldați

16:50, 22.03.2024 - Comandantul Fortelor Terestre ale Ucrainei, Oleksandr Pavliuk, a declarat vineri ca este „posibil” ca rușii s- lanseze in vara o ofensiva rusa implicand 100.000 de soldați si a apreciat totodata ca aceasta este „cea mai sumbra previziune”.

Momentul in care o drona ucraineana lovește cladirea primariei din Belgorod. Cel puțin doi raniți

16:00, 12.03.2024 - Doua persoane au fost ranite, marți, dupa ce o drona ucraineana a lovit cladirea primariei din orașul Belgorod, a anunțat șeful regiunii, Viaceslav Gladkov, pe canalul sau de Telegram, relateaza agenția de presa rusa RIA Novosti. 

Momentul in care o racheta ucraineana lovește in aer și doboara o drona Shahed deasupra Odesei

13:15, 11.03.2024 - Forțele navale ucrainene au publicat o inregistrare video in care a fost surprins momentul in care o drona Shahed-136 de proveniența iraniana, folosita de ruși impotriva țintelor din Ucraina, a fost doborata de o racheta sol-aer deasupra regiunii Odesa.

Accidente de weekend. O mașina de Poliție a fost lovita de un BMW, iar o femeie s-a urcat beata crița la volan

14:50, 25.02.2024 - In zilele acestui sfarsit de saptamana, cateva incidente au fost constatate, la Piatra Neamt, de cadrele Serviciului Rutier Neamț. In unul dintre ele, o masina de politie a fost implicata intr-o tamponare.

Dezvaluiri bomba din armata ucraineana: mii de soldați nu au fost niciodata pe front (șeful unui partid)

17:15, 23.02.2024 - Noul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, efectueaza un audit al armatei pentru a determina sfera unei „rezerve interne” de trupe, a declarat președintele partidului parlamentar Servitorul Poporului, David Arakhamia aflat la guvernare, pe 22 februarie. Arakhamia a facut…

Doi morți și un ranit dupa ce o drona rusa a lovit o mașina, in regiunea ucraineana Harkov

08:00, 21.02.2024 - Doi barbați au fost uciși și o femeie a fost ranita dupa ce o drona rusa a lovit o mașina in care se aflau civili in regiunea ucraineana Harkov (nord-est), a anunțat miercuri un oficial militar pe Telegram, potrivit CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?