Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment DRAMATIC în familia marii campioane Alina Dumitru

Publicat:

, campioana olimpica la judo, se afla de doua luni in Canada, la fratele cel mare al sportivei, stabilit de ani buni acolo. Chiar daca este pensionat, tatal Alinei a ramas un om foarte energic, motiv pentru care isi ajuta fiul la toate treburile gospodaresti. Doar ca, intr-o dimineata, parintele campioanei olimpice s-a simtit cam rau, fiind necesara interventia ambulantei.

Din fericire, alarma a fost una de moment, tatal Alinei revenindu-si destul de repede. Fosta mare judoka a aflat veste la telefon , speriindu-se foarte tare.

"Cum stiam ca tata are ceva…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Leonard Doroftei explica cum a slabit 20 de kilograme intr-un timp record: „Alcoolul schimba vieți. Am avut un moment in care am luat-o razna”

16:50, 07.06.2024 - Leonard Doroftei (54 de ani), fostul mare pugilist devenit antrenor, a revenit in Romania și a explicat cum a slabit 20 de kilograme. Stabilit in Canada de 5 ani, el are de gand sa revina definitiv in țara, cu familia.  Timp de cinci ani de zile, Leonard Doroftei a trait in Canada cu familia lui. A…

Durere in familia lui Michelle Obama. Pe cine a pierdut fosta prima doamna a SUA

12:20, 01.06.2024 - Marian Robinson, mama fostei prime doamne a SUA Michelle Obama, a murit vineri la 86 de ani, au anuntat familiile Obama si Robinson. Numita afectuos "prima bunica", Marian Robinson a jucat un rol esential in ingrijirea nepoatelor sale, Malia si Sasha Obama, in primii lor ani la Casa Alba. {{735030}}"Dupa…

FOTO Caz dramatic! Adolescent de 16 ani, descris drept 'cuminte și silitor', a murit dupa ce toata familia sa a fost intoxicata cu un antiparazitar

06:25, 30.05.2024 - O familie din satul Ilisua, judetul Bistrita-Nasaud, a ajuns saptamana trecuta la spital, in urma unei intoxicatii cu o substanta antiparazitara folosita pentru animale, iar, ulterior, baiatul de 16 ani al familiei a decedat, informeaza Agerpres.

Cum a reacționat familia Raisei, dupa ce a aflat ca a fost gasita moarta! Cu toții au sperat pana in ultimul moment ca fetița din Dolj va supraviețui: ”E vie?”

14:45, 28.05.2024 - Raisa, fetița disparuta in Dolj, a fost gasita moarta. Familia ei a sperat pana in ultimul moment ca va fi o poveste cu final fericit, dar iata ca lucrurile nu au decurs cum și-au dorit. Astazi au primit cu toții vestea tulburatoare ca fetița a fost gasita moarta. Iata cum au reacționat!

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Familia regala britanica, iubitoare de fast-food. Regina Elisabeta II manca fish and chips și nu refuza un kebab

22:10, 22.04.2024 - Fosta regina Elisabeta a II-a iși petrecea cu placere vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția - și cand era acolo, uneori se rasfața cu un preparat la pachet foarte britanic, potrivit Mirror Online.

Moment sfașietor in Timișoara. Colegii Andreei, studenta ucisa cu sange rece de iubitul ei, s-au adunat in fața IML. Familia ei urmeaza sa ii ridice trupul neinsuflețit / FOTO

10:05, 25.03.2024 - Trupul neinsuflețit al Andreei, studenta ucisa de iubitul ei in Timișoara, urmeaza sa fie preluat de familia ei. Pana atunci, colegii indurerați ai Andreei s-au adunat in fața IML, pentru a le fi alaturi parinților și rudelor ei. Prietenii studentei sunt sfașiați de durere, iar prezența lor acolo inseamna…

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.


Ce parere ai despre aceasta stire?