Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment copleşitor la nunta surorii Deliei! Socrul mic nu a venit! Gest emoţionant făcut însă de tatăl Oanei Matache

Publicat:

a fost fericita pe jumatate la nunta! Tatal ei, , nu a putut fi prezent la eveniment, dupa ce a suferit un accident pe muntele Athos, acolo unde s-a retras pentru a se calugari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Socrul mare de la nunta faraonica din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

23:16, 15.05.2024 - Socrul mare de la nunta din judetul Teleorman care a blocat circulatia in localitatea Buzescu a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in arestul IPJ. El este acuzat ca ar fi amplasat cortul si alte ornamente in apropierea locuintei unde a avut loc evenimentul.

Socrul mare de la nunta din Teleorman care a blocat circulatia a fost retinut de Poliție. Ce acuzații i se aduc

22:45, 15.05.2024 - Socrul mare de la nunta din weekendul trecut din judetul Teleorman, care a blocat circulatia in localitatea Buzescu și a starnit revolta pe rețelele de socializare, a fost retinut miercuri, 15 mai, pentru 24 de ore, sub acuzația ca a cerut sa fie pus cortul si alte ornamente in apropierea locuintei…

Socrul mare de la nunta din Buzescu a fost reținut! Polițiștii au luat masuri, dupa ce traficul din localitate a fost blocat de evenimentul spectaculos

22:26, 15.05.2024 - Polițiștii s-au sesizat in ceea ce privește nunta spectaculoasa din Buzescu. Tot traficul a fost blocat de eveniment, dupa ce participanții au scos pe strada obiecte de mobilier și mașini de lux. Socrul mare a fost reținut in urma cu puțin timp.

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Moment emoționant la bordul unui avion

22:25, 27.04.2024 - Un moment emoționant a avut loc la bordul unui avion, unde pilotul aeronavei și-a cerut soția, care este insoțitoare de zbor, in casatorie in fața pasagerilor. Inainte ca avionul sa decoleze de pe aeroportul din Varșovia, capitanul a aparut in fața pasagerilor plin de emoții, transmite Noi.md cu referire…

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.


Ce parere ai despre aceasta stire?