Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MIZA ESTE MULT MAI MARE: Socialiştii şi cei din "ACUM" şi-au aruncat reciproc săgeţi

Publicat:

Nu s-au putut abtine de la insinuari nici in ziua alegerilor. Desi nu au spus in mod direct, la cine anume se refera, socialistii si reprezentantii blocului "ACUM" si de aceasta data si-au aruncat reciproc sageti.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a dat foc unei butelii in tramvai, apoi a aruncat-o in strada 

18:10, 18.04.2024 - Un barbat a dat foc unei butelii in tramvai si a aruncat-o in strada. Incidentul a avut loc miercuri seara in sectorul 3 al Capitalei. Miercuri seara, in jurul orei 20.30, un barbat aflat intr-un tramvai a deschis o butelie, a aprins gazul si apoi a aruncat-o in fata unor locuinte. Martorii au sunat…

Banc: "Sunteți acuzata ca ați aruncat cu o farfurie in capul soțului" Continuarea va starni hohote de ras

13:40, 11.04.2024 - Sa fii amuzant este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sanatatea ta. Aproape ca te poți gandi la simțul umorului ca la un sistem imunitar al minții tale. Daca vrei sa te binedispui, citește glumele din randurile de mai jos.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Poziția oficiala a PNL, inaintea negocierilor cruciale cu PSD: sageți catre Marcel Ciolacu

14:05, 18.02.2024 - Este foarte probabil sa ajungem la soluția comasarii alegerilor, dar, in orice fel de scenariu, PNL este pregatit pentru alegeri, spune purtatorul de cuvant al liberalilor, Ionuț Stroe. „Credem ca avem maturitatea sa guvernam impreuna”, adauga el, informeaza Mediafax. „Este foarte probabil sa ajungem…

„Te deranjeaza ca FCSB nu va ia in calcul la titlu?” » Sapunaru a dat raspunsul pe loc: „Nu sunt ironic” + catre cine a aruncat „sageți”?

04:30, 17.02.2024 - Cristian Sapunaru, 39 de ani, cel care tocmai a anunțat ca și-a prelungit contractul cu Rapid, a vorbit, imediat dupa victoria cu Hermannstadt (2-0), despre lupta la titlu din Superliga și modul in care alb-vișiniii sunt percepuți de rivala FCSB. Temperamentalul „veteran” al giuleștenilor a respins…

Xi Jinping il felicita pe Alexander Stubb

16:46, 16.02.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, a trimis, vineri, un mesaj de felicitare noului președinte al Finlandei, Alexander Stubb. Șeful statului chinez spune ca, prin eforturile comune, cele doua țari au menținut in ultimii ani prietenia tradiționala și cooperarea reciproc avantajoasa in toate domeniile pe…

Italia: Un moldovean s-a aruncat pe fereastra pentru a scapa de flacarile care i-au cuprins casa

12:05, 11.02.2024 - Un moldovean in varsta de 33 de ani a suferit arsuri grave dupa ce a fost nevoit sa se arunce pe fereastra pentru a scapa din apartamentul sau in flacari. Totul s-a intamplat ieri dimineața, 10 februarie, in localitatea Fae di Oderzo, provincia italiana Treviso din Veneto, transmite rotalianul.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?