Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mitropolitul Moldovei își sărbătorește ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit ÎPS Vladimir

Publicat:

iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Acesta implinește varsta de 69 de ani. Cu aceasta ocazia, Mitropolia a venit cu un mesaj de felicitare adresat clericului:„Esența vieții este Dumnezeu. Sa invațam a-L cauta și-L vom afla.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Loredana Groza iși sarbatorește ziua de naștere! Artista a implinit 54 de ani: „Atat de binecuvantata...” / FOTO

15:50, 10.06.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Loredana Groza și asta pentru ca vedeta iși sarbatorește ziua de naștere! Artista a implinit frumoasa varsta de 54 de ani. Iata ce mesaj a transmis cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Connect-R iși sarbatorește ziua de naștere! Artistul implinește varsta de 42 de ani: ”Toata dragostea mea”

14:00, 09.06.2024 - Zi de sarbaroare in showbiz-ul romanesc! Connect-R implinește astpzi 42 de ani și sarbatorește cu un eveniment pe masura! Artistul a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea tuturor oamenilor dragi din viața lui! Iata ce urare speciala i-a facut Pepe cu aceasta ocazie!

Bogdan Mocanu a implinit 28 de ani! A petrecut pe lux și opulența de ziua lui de naștere: ”Asta da aniversare” / FOTO

17:15, 05.06.2024 - Bogdan Mocanu a petrecut pe cinste de ziua lui de naștere! A implinit 28 de ani și aceasta ocazie nu a putut trece fara un eveniment pe masura așteptarilor! Bogdan Mocanu a avut o aniversare pe care nu o va uita prea curand! Iata cum a petrecut in ziua cand a implinit 28 ani!

Soția lui Florin Salam iși sarbatorește ziua de naștere. Cum a fost surprinsa Roxana Dobre de mama ei. Partenera manelistului a implinit 36 de ani: „Va iubesc” / FOTO

21:05, 03.06.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Florin Salam. Soția lui iși sarbatorește ziua de naștere, caci a implinit 36 de ani. Oamenii dragi nu au uitat de acest moment important și au surprins-o inca de la miezul nopții. Imagini emoționante alaturi de mama ei.

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Prințesa Charlotte iși sarbatorește ziua de naștere! Cum arata fiica prințului William și a lui Kate Middleton la varsta de 9 ani / FOTO

16:35, 02.05.2024 - Zi de sarbatoare in Familia Regala a Marii Britanii! Prințesa Charlotte a implinit varsta de 9 ani! Prințul William și Kate Middleton au facut publice imagini cu fiica lor, in ziua in care iși sarbatorește ziua de naștere. Acest lucru a devenit o tradiție in familia lor. Iata cat de mare a crescut Prințesa…

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?