Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mitropolitul Andreicut la Nicula: Ma doare sufletul ca s-au triplat divorturile, familia traditionala sufera

Publicat:

, IPS Andrei, le-a spus azi celor aproximativ 70.000 de persoane care asista la slujba de la ca familia este celula de temelie a societatii si are un rol esential, spunand ca i se rupe sufletul pentru ca numarul divorturilor s-a triplat.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Loghin a rabufnit in cazul lui Florin Piersic: 'Il plimba din spital in spital ca pe un neica nimeni. Ma doare sufletul'

12:30, 14.05.2024 - Irina Loghin s-a revoltat dupa ce a aflat ca maestrul Florin Piersic a fost transferat de la un spital la altul și a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale intr-un timp scurt. Aceasta considera ca „Margelatu” ar fi fost tratat cu o lipsa de respect.

Caz cutremurator in Bacau: O femeie insarcinata a murit la spital. Iubitul femeii: Spunea ca o doare și medicii ca are o cadere psihica

12:35, 02.04.2024 - Caz cutremurator la spitalul Județean Bacau, dupa ce o femeie insarcinata in patru luni a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție și avea dureri puternice. Familia acuza ca intervenția chirurgicala s-a facut prea tarziu. Sunt mai multe anchete in curs care vor clarifica…

Soc in Marea Britanie dupa anuntul printesei Kate ca sufera de cancer

09:20, 23.03.2024 - Dupa saptamani de zvonuri si speculatii, Marea Britanie este in stare de soc sambata dupa ce printesa Kate a dezvaluit ca sufera de cancer, deja numeroase persoane salutand curajul foarte popularei sotii a mostenitorului tronului, comenteaza AFP preluat de agerpres. Familia regala britanica se afla…

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Ce a aparut in fața porții casei lui Marius Țepeliga dupa ce a murit. Familia lautarului sufera cumplit / FOTO

18:40, 14.03.2024 - Au trecut cateva zile de cand Marius Țepeliga a murit, dupa ce s-a luptat o buna perioada cu cancerul. Familia sufera cumplit, dupa moartea lautarului, iar cei care au vrut sa ii aduca un ultim omagiu au putut sa o faca la inceputul acestei saptamani.

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.

„A fost viața și sufletul nostru”. Un copil de 10 ani, electrocutat mortal in camera de hotel, cand era in vacanța cu familia in UK

10:40, 28.02.2024 - Un baiețel de 10 ani a murit tragic, dupa ce s-a electrocutat intr-o camera de hotel din Anglia. Copilul era in vacanța cu familia și s-a stins la patru zile dupa incident, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?