Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Pană, despre Diana Cheregi: „Mereu am considerat-o specială şi o actriţă desăvârşită!“ GALERIE FOTO

Publicat:

, una dintre cele mai mari actrite ale teatrului constantean a decedat in aceasta dimineata, in locuinta proprie, in ciuda interventiei efectuate de medicii de pe ambulanta. Actrita s-a stins din viata la varsta de 69 de ani. Fostii colegi de scena, precum si elevii pe care i-a coordonat de-a lungul carierei de profesor sunt socati de disparitia ei.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marea Neagra, mereu impresionanta! Imagini de vis cu marea in mai multe culori surprinse de pe faleza 23 August, Constanta (GALERIE FOTO+VIDEO)

15:11, 19.05.2024 - In orice anotimp, Marea Neagra ii impresioneaza placut pe toti cei care apreciaza o plimbare in aer liber.Mereu surprinzatoare, niciodata la fel, apa marii reuseste sa ii surprinda placut chiar si pe cei care petrec ore in sir admirand intinsul nesfarsit de apa. Cei care au ajuns astazi pe faleza din…

Intalnire speciala la Medgidia. La vara, se va marca si performanta din 1988, cand IMU - CSS a iesit vicecampioana nationala! (GALERIE FOTO)

17:30, 31.03.2024 - Incepand cu 1985, s a realizat o fructuoasa fuziune la nivel fotbalistic intre IMUM si CSS Medgidia, care a dat roade frumoase in acei ani. Fosti componenti ai generatiilor fotbalistice 1969 1971 de la Medgidia au organizat o intalnire speciala si emotionanta, avand drept scop, pe de o parte, revederea…

Ambasadorul roman in SUA, la discursul lui Joe Biden: „Are mereu un cuvant bun despre Romania”

12:25, 08.03.2024 - Ambasadorul Romaniei in SUA, Andrei Muraru, a afirmat in urma discursului lui Joe Biden despre starea natiunii, ca reprezinta un apel la trezire pentru cei care inca mai cred ca pacea poate exista fara lupta și costuri.

Lecție speciala la un grup școlar din județ, au venit și parinții – GALERIE FOTO

13:10, 02.03.2024 - Despre siguranța au vorbit pompierii botoșaneni, astazi, cu elevii și cadrele didactice ale Grupului Școlar ”Ștefan Luchian” Ștefanești. Le-au explicat ce se poate intampla daca se joaca cu focul ori in apropierea panourilor sau cablurilor de electricitate.

Anunțul facut de Catalin Moroșanu dupa 12 ani de casnicie cu Georgiana. „Suntem caractere diferite. Am avut și momente dificile”

16:11, 29.02.2024 - Catalin Moroșanu, in varsta de 39 de ani, și Georgiana sunt casatoriți de 12 ani, dar se cunosc de 20 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie solida, chiar daca a fost pusa la incercare de multe ori. Luptatorul a povestit de multe ori, cum de-alungul anilor, soția i-a fost alaturi și l-a susținut…


Ce parere ai despre aceasta stire?