Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela de la „Insula iubirii” dă de pământ cu Hannelore și Bogdan: „Mi-aș fi dorit să aibă mireasa ta caracterul meu!”

Publicat:

Scandal monstru intre concurenții de la „Insula iubirii”! Dupa ce Mirela a criticat-o pe Hannelore, declarand ca prietenia dintre ele s-a incheiat din cauza caracterului blondinei, spiritele s-au aprins.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Delia, afectata de comentariile fanilor, dupa ce s-a spus ca a intervenit in alte cupluri: „Nu am spart case”. Ce i-a spus Liviu, dupa acest moment

21:20, 11.04.2024 - Delia și Liviu au aflat ce cred oamenii de acasa despre ei, asta pentru ca au putut sa citeasca o parte din comentarii intr-un live pe YouTube. Printre mesajele de incurajare pentru cei doi, s-au aflat și alte reacții, unele dintre ele la adresa Deliei, acuzata ca a intervenit intre Liviu și Iuliana.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Scandal uriaș in gașca Zurli! Fondatoarea trupei, pusa la zid de bucatarașul Lulu, dupa plecarea lui: ,,Totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pamant"

12:36, 20.03.2024 - La inceputul lunii martie, trei membri care faceau parte din cunoscuta trupa pentru copii Gașca Zurli, Vero Caliman, cunoscuta sub numele „Fetița Zurli”, Ionuț Varodi, alias „Bucatarașul Lulu”, dar și Razvan Marin, interpretul personajului Truli, au decis sa renunțe la proiect.Deși fondatoarea trupei,…

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine este Ștefan, noul concurent de la Mireasa, sezonul 9. Este nutriționsit și personal trainer. Pentru cine a intrat in competiție: „Mi-a atras atenția” / VIDEO

20:41, 08.03.2024 - In ediția din data de 8 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, un nou concurent a calcat pragul emisiunii. Ștefan, in varsta de 25 de ani și absolvent al Facultații de Educație Fizica și Sport, a venit pentru a-și intalni marea dragoste in cadrul competiției de la Antena 1. Mai mult decat atat,…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?