Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida, către un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu": "L-am sunat pe domnul primar şi sâmbătă faceţi nunta!"

Publicat:

Cu toate ca au putin timp împreuna, Catalina si Nicolae de la "Mireasa pentru fiul meu" sunt decisi sa se casatoreasca. a spus ca va chema primarul sâmbata la emisiune ca cei doi sa poata deveni sot si sotie.



Catalina si Nicolae se înteleg bine si sunt hotarâti sa ajunga la altar, chiar daca nu au nici macar o luna de când formeaza un cuplu. a fost uimita de convingerea lor, asa ca vrea sa îi puna în fata faptului împlinit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Tatal lui Alexandru, intervenție telefonica in direct. Ce a spus domnul George despre marturisirile fiului

13:35, 18.04.2024 - Dupa ce Alexandru a marturisit ca a fost dependent de jocuri de noroc, tatal acestuia a intrat in direct. De asemenea, Cristina și Alexandru au discutat cu Elena, dupa ce fata a avut mai multe reclamații la adresa atitudinii cuplului fața de ea.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Un profesor din Vaslui a sunat la 112 sa reclame ca este agresat de colegi. Reactia politistilor

09:45, 04.04.2024 - Un profesor de matematica de la Școala Gimnaziala "Elena Cuza" din Vaslui a sunat la 112 sa reclame ca il bat colegii, insa cand polițiștii au ajuns la fața locului le-a spus ca a sunat pentru ca avea o plangere de agresiune care nu a fost rezolvata. Dascalul a fost sanctionat cu avertisment, relateaza…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Sarbatoare 22 februarie. Zi cu insemnatate aparte pentru credincioși: ce trebuie sa faci astazi

07:16, 22.02.2024 - OrtodoxeAflarea moastelor Sfintilor Mc. din ConstantinopolGreco-catoliceAflarea moastelor m. din EughenionRomano-catoliceCatedra Sf. Apostol PetruSf. Margareta din Cortona, calug.Aflarea moastelor Sfintilor Mucenici din Constantinopol este sarbatorita de Biserica la 22 februarie.Multe moaste de mucenici,…

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Liviu și Iuliana s-au sarutat in intuneric. In live au spus ca formeaza un cuplu

15:55, 19.02.2024 - Dupa petrecerea de sambata din casa Mireasa, cand fetele și baieții iși luau ramas bun, doi tineri s-au sarutat in intuneric. In emisia live, Liviu a recunoscut ca el și iuliana s-au sarutat.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Delia și Dediș s-au sarutat la petrecere, dar nu s-au declarat un cuplu. Care a fost motivul

15:40, 19.02.2024 - Pentru Dediș și Delia incertitudinile au plutit la petrecerea din casa Mireasa. Dupa discuții despre opritul cunoașterii, cei doi s-au sarutat. In emisia live Delia și Dediș au spus ca sunt inca intr-o cunoaștere.


Ce parere ai despre aceasta stire?