Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida a făcut publică prima fotografie cu fiica ei

Publicat:

(33 ani) a facut publica prima imagine cu fetita ei, . Prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" a devenit mama, pentru prima data, în urma cu aproape 3 luni, iar de atunci viata ei s-a schimbat radical! Si dupa ce o sa o vedeti pe o sa întelegeti de ce!

Stire în curs de actualizare

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Mireasa, sezon 9. Mama Iulianei, mesaj ravașitor dupa ce fiica ei și Liviu au avut tensiuni: „M-ați lasat fara cuvinte”

13:35, 20.03.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 19 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica in direct, unde a vorbit despre dramele familiei lor, precizand ca aceasta cursa de eliminare in care se afla iubita lui Liviu nici nu se compara cu greutațile prin care familia fetei in…

Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei!

10:50, 20.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei! Andreea Marin este o mama implinita! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Banica, are 16 ani. Nu mai este un copil, ci s-a transformat intr-o domnișoara extrem de frumoasa.   Vezi aceasta postare pe Instagram   O postare distribuita…

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Cum arata acum fiica Amaliei și a lui Radu Bobelica de la Mireasa, sezonul 4. Cum se ințeleg cei doi parinți cei doi, dupa desparțire / FOTO

10:45, 07.03.2024 - La scurt timp dupa ce s-a desparțit de Madalina, Radu Bobelica a reușit sa treaca peste separare, astfel ca și-a refacut rapid viața. Fostul concurent al emisiunii s-a indragostit nebunește chiar de Amalia, fosta iubita a lui John de la Mireasa sezon 4. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cat de mare…

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?