Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa şi mirele au rămas muţi când au numărat banii de la nuntă. Ce le-a pus un invitat în PLICUL PENTRU DAR. "Aşa ceva...." FOTO

Publicat:

Pe internat a fost facuta publica o imagine cu un bilet pe care un invitat la nunta l-a pus in plicul cu darul, scrie libertatea.ro.

In loc de bani, acesta a trecut toate cheltuielile pe care le-a facut pentru evenimentul respectiv.

Cum calculului sau, de la taxi la costumul purtat de el și coafura nevestei, a depașit bugetul pentru nunta respectiva, acesta a scris, la final: "Ai sa imi dai 30 de lei!!!".

"Surprize, surprize... intr-un plic de la nunta. Așa ceva!?! ???", este comentariul de pe internet care insoțește imaginea respectiva.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bogat manelist, Vali Vijelie s-a desparțit de soție. Ce se va intampla cu averea sa imobiliara: ”Nu am numarat cate blocuri am!”

15:00, 23.04.2024 - Vali Vijelie s-a desparțit de mama copiilor sai, fapt confirmat și de acesta. ”Din acest moment, fiecare iși vede de viața lui”, a declarat soția solistului. Carmen Rusu a dat de ințeles ca va continua sa se ocupe de afacerea imobiliara a familiei.  Vijelie, pe numele sau Valentin Rusu, și Carmen, cea…

Stareța unei manastiri, teorie interesanta. „Omul e veșnic”

15:45, 08.04.2024 - Maica Antonia, stareța singurei manastiri ortodoxe din Elveția, „Acoperamantul Maicii Domnului”, a fost invitata lui Adrian Artene la podcastul „Altceva cu Adrian Artene” . in care a vorbit despre ce ar insemna moartea. „Pentru mine… moartea e o ultima taina a bisericii pe care o traim, de fapt. Trecerea…

Freamat in lumea miliardarilor! Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, a anunțat logodna sa pentru a șasea oara

10:10, 08.03.2024 - Miliardarul Rupert Murdoch, 92 de ani, se va casatori cu biologul molecular pensionar Elena Zhukova, 67 de ani. Miliardarul media Rupert Murdoch , in varsta de 92 de ani, a anunțat logodna sa pentru a șasea oara, aceasta data cu o cercetatoare pensionata pe nume Elena Zhukova. Vestea a venit la scurt…

Cat de mare a crescut fiica Izabelei și a lui Blaze de la Mireasa, sezonul 3. Au devenit parinți in urma cu aproape un an: „Te divinizez” / FOTO

13:30, 04.03.2024 - Blaze și Izabela de la Mireasa, sezonul 3, au devenit parinți in vara anului trecut, in luna mai. Foștii concurenți au o fetița, care le aduce bucurii la tot pasul, iar cei doi nu ezita sa posteze imagini alaturi de minunea din viața lor.

FATA IN FATA cu Adrian Lungu: Te așteptam la cel mai mare targ de nunți din Salaj, in noile sali de evenimente Glamour Events Halls Zalau, 8-10 martie

13:05, 04.03.2024 - Invitat: Alexandra Roșu, manager marketing „Nunta mare in Salaj!” Articolul FATA IN FATA cu Adrian Lungu: Te așteptam la cel mai mare targ de nunți din Salaj, in noile sali de evenimente Glamour Events Halls Zalau, 8-10 martie apare prima data in Magazin Salajean .

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?