Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază emoționantă s-au fotografiat Petrică și Ela. Tânăra radiază la brațul soțului său

Publicat:

Ela și Petrica, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, s-au fotografiat intr-o ipostaza emoționanta. Tanara a trecut cu bine peste pierderea sarcinii, iar acum radiaza de fericire la brațul soțului ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat sa iși ia ramas bun de la ea

14:05, 18.05.2024 - Natalia a parasit competiția Mireasa in Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit sa scape de cursa de eliminare, insa s-a clasat pe ultimul loc, așa ca a parasit show-ul matrimonial de la Antena 1.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Mireasa, sezonul 5. Ipostaza adorabila in care Alina și-a filmat fiul. Cat de mult seamana micuțul Heracles cu tatal lui

18:40, 23.03.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat un videoclip adorabil cu fiul ei. Micuțul Heracles a „topit” inimile oamenilor din mediul online cu zambetul sau și privirea blanda.

Mireasa, sezonul 4. Cine sunt nașii Elei și ai lui Petrica. Cei doi și-au ales parinții spirituali

15:41, 14.03.2024 - Ela și Petrica din sezonul 4 Mireasa și-au ales nașii pentru cununia religioasa. Parinții spirituali ai foștilor concurenți nu sunt deloc straini publicului. Iata ce imagine au publicat tinerii alaturi de ei.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Ipostaza in care au fost surprinși Dima și Sabrina de la Mireasa, sezonul 7. Unde au fost vazuți cei doi, de curand / VIDEO

09:01, 28.02.2024 - Dima și Sabrina de la Mireasa, sezonul 7, au fost surprinși, cu puțin timp in urma, intr-o ipostaza rara. Chiar daca nu sunt atat de activi in mediul online, iata ca fanii au avut ocazia de a-i privi pe cei doi așa cum nu i-au mai vazut de foarte mult timp. Iata unde au fost vazuți cei doi!

Vlad de la Mireasa, sezonul 7, surpriza emoționanta de ziua de naștere a soției sale, Catalina. Ce declarație i-a facut fostul concurent tinerei: „Te prețuiesc” / FOTO

21:05, 26.02.2024 - Vlad pe Catalina de la Mireasa, sezonul 7, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cand au parasit casa "Mireasa". Astazi, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 și-a serbat ziua de naștere. Tanara a implinit frumoasa varsta de 24 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Vlad!


Ce parere ai despre aceasta stire?