Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezon 7. Mesajul postat de Giulia despre Antonio. Ce a ținut să puncteze în mediul online

Publicat:

Giulia a revenit in mediul online cu o postare despre Antonio. Aceasta i-a rugat pe telespectatorii Mireasa sa nu ii mai trimita filmulețe sau mesaje cu ce face acesta in competiția matrimoniala de la Antena 1.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca un restaurant din Romania le-a cerut parinților sa-și țina copiii la masa: controverse in mediul online

15:05, 02.05.2024 - Totodata, patronii au explicat in anunț ca micuții pot perturba experiența culinara a clienților și ca trebuie sa dea dovada de respect. Mesajul a ajuns și in mediul online, acolo unde reacții aprinse nu au intarziat sa apara. „La felul in care au prezentat-o, ma mir ca nu au instalat la intrare și…

AUDIO. „Ma baga astia in puscarie, autistii dracu!”, educatoarea inregistrata in timp ce amenința și lovea copiii

14:15, 01.04.2024 - Mediul educațional din Ploiești este zguduit, in aceste zile, de inregistrarile șocante care au dezvaluit comportamentul abuziv al unei educatoare din cadrul Gradiniței nr. 47 din Ploiești. Cazul dezvaluit de Antena 3 prin care o educatoarea urla efectiv la un copil și il amenința ca ii va pune pe ceilalți…

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.

Val de reacții in mediul online dupa apariția melodiei „Macarena”. Ce spun specialiștii despre mesajul piesei

19:31, 19.02.2024 - „Macarena”, noua piesa cu același nume precum celebra melodie pe care ne-am obișnuit sa o auzim la petreceri, a starnit controverse in mediul online, nu numai prin limbajul dur și obscen, dar și datorita problemelor din societate pe care le expune.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?