Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au anunțat sexul copilului: „ Încă nu-i 100% sigur, dar…”. Fata a trecut prin clipe dificile

Publicat:

Dani și Daiana au spus ca, porivit ultimelor consultații, vor avea un baiețel. Fata a precizat ca informația primita nu e sigura in procent de 100%, dar balanța inclina spre un baiețel. Cei doi foști concurenți Mireasa au vorbit live cu susținatorii și le-au spus detalii despre sarcina.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Bogdana, mesaj dur dupa ce ea și Liviu s-ar fi desparțit: „O sa raman singura pana cand...”

18:00, 04.06.2024 - Bogdana și Liviu și-au șters pozele de cuplu, iar baiatul a plecat din țara. Tanara a publicat o melodie cu un mesaj clar, precizand ca va ramane singura pana cand va intalni pe cinve care sa gandeasca așa cum se arata in versurile piesei.

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat in direct dupa ce au lipsit in timpul emisiei. Ce au transmis de ziua lor

17:20, 01.05.2024 - Liviu și Delia au implinit o luna de relație. Cei doi au caștigat task-ul „Mare ate cheama la ea!” și au fost chiar de ziua lor aniversara la mare. Cei doi au anunțat ca din cauza aglomeranției din trafic nu au putut ajunge la emisiune, insa se bucura de timpul pe care il petrec in afara casei Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Antonia a facut-o pe doamna Daniela sa planga de emoție in live. Mama lui Cristian a imbrațișat-o

15:41, 05.04.2024 - In gala de pe 5 aprilie 2024 doamna Daniela a lacrimat cand a auzit ce parere are Antonia despre mama partenerului ei. Fata a precizat ca e foarte important pentru ea sa aiba o relație buna cu soacra.

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?