Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad

Publicat:

a venit in platoul Mireasa: . Dupa ce in trecut Alexandra a opinat ca Vlad nu s-ar potrivi cu tanara concurenta de la Mireasa, acum are o cu totul alta parere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Cum a aparut Adrian dupa ce Daria a confirmat desparțirea: „Nu se poate sa fie doar o poveste spusa”

18:10, 12.06.2024 - Adrian a publicat mai multe imagini dupa ce desparțirea dintre el și Daria a ajuns la urechile fanilor Mireasa. Tanarul a anunțat ca urmeaza dorește sa-și spuna și el partea sa de poveste.

Mireasa sezon 9. Imagini de la plecarea Adrianei din casa. Ce premiera a avut loc in istoria emisiunii, dupa eliminarea tinerei

12:15, 01.06.2024 - Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini de la plecarea Adrianei la Mireasa - Capriciile Iubirii. De asemenea, Gabriela Cristea a facut o precizare foarte importanta dupa eliminarea tinerei din show-ul matrimonial.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice: „Taci din gura!” / VIDEO

23:25, 30.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 30 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune și asta pentru ca Antonia a avut o discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice. Iata de ce s-au certat cele doua!

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusa sa o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut sa ințeleaga gelozia concurentei

11:21, 28.05.2024 - Doamna Iuliana și Maria au stat de vorba dupa tensiunile aparute intre cei doi. Mama lui Ștefan a vrut sa ințeleaga la Mireasa, Capriciile Iubirii, de ce Maria este atat de suparata pe fiul ei.

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?