Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Deni și Viorel s-au sărutat în ploaie și au declarat că formează un cuplu

Publicat:

In timpul petrecerii de sambata Deni și Viorel au avut parte d eun sarut romantic, in ploaie. Cei doi au primit in emisiea Mireasa de pe 3 octombrie2022 celebra intrebare venita din partea : „Va declarați un cuplu?”

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sarutat la petrecere. Cum au raspuns, intrebați daca formeaza un cuplu

15:40, 18.03.2024 - Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. In emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sarutat sambata seara, au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

De ce Carmen Bruma refuza sa se afișeze sau sa vorbeasca despre Mircea Badea. Formeaza un cuplu de peste 25 de ani

12:20, 22.02.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea formeaza un cuplu de mai bine de 25 de ani. Cu toate ca au o relație de foarte mult timp și sunt persoane publice, cei doi prefera sa stea departe de ochii lumii. Iata de ce au luat aceasta decizie!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.


Ce parere ai despre aceasta stire?