Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasă pentru fiul meu: S-a aflat ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Ella a PĂRĂSIT competiţia

Publicat:

Mireasa pentru fiul meu: Ella a venit cu inima deschisa la emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" si isi dorea nespus sa isi gaseasca jumatatea, dar, din pacate, in scurt timp, a decis sa o paraseasa. Motivul este unul pe atat de banal, pe atat de complex pentru o fata dornica sa fie iubita si sa iubeasca, scriu cei de la SpyNews.ro.

"Am decis sa plec din competitie pentru ca mi-am dat seama ca nu as putea iubi pe niciun baiat de acolo. Si motivul era pentru care am venit a fost sa imi gasesc iubirea si sa fiu ferita. Cum nu ma regaseam in niciun baiat, am zis ca trebuie sa plec.

Robert

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Laura Cosoi a izbucnit in lacrimi la TV. Nu s-a putut abține: „Sufletul meu e acolo”

10:16, 28.04.2024 - Laura Cosoi s-a emoționat ieri, in emisiunea sa de la Antena Stars. Actrița, care e insarcinata in ultimul trimestru cu al patrulea copil, a și lacrimat in fața camerelor de filmat. Din februarie, Laura Cosoi prezinta la Antena Stars emisiunea „Vacanța de vedeta”. „Au trecut mulți ani de cand aștept…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, in lacrimi! Concurenta este dezamagita pentru ca nu și-a gasit un partener in emisiune: „Vreau sa vina un baiat care sa...” / VIDEO

00:00, 24.04.2024 - Laura nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Conurenta a dezvaluit ca este dezamagita din cauza faptului ca nu și-a gasit un partener in cadrul emisiunii. Ce a marturisit tanara in ediția de astazi, pe Antena Stars.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Catrinel Menghia a nascut al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul ei. „Caroline este deja innebunita dupa tine”

10:20, 23.03.2024 - Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara și au dezvaluit deja numele bebelușului, la scurt timp dupa ce a venit pe lume. In luna noiembrie a anului trecut, Catrinel Menghia a anunțat ca una dintre marile ei dorințe…

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?