Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasă pentru fiul meu: Elly şi Cristian au făcut MARELE ANUNŢ! Toată lumea este în STARE de ŞOC

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Elly si Cristian, doi dintre cei mai controversati concurenti din cadrul emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", au facut marele anunt cu privire la viitorul relatiei lor.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:16, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin ca au vorbit prin semne despre el

14:55, 17.05.2024 - Cristian a susținut ca Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteala celor doi baieți. Imaginile cu discuția inițiata de Cristian au fost difuzate in gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Ce au spus Maria și Antonio despre desparțirea dintre Simona și Andrei. Ce anunț a facut tanara

17:05, 12.05.2024 - Dupa aproximativ doua luni in care Antonio și Maria nu au mai intrat live cu susținatorii, cei doi caștigatori ai sezonului 7 Mireasa și-au facut puțin timp pentru cei care și-au dorit sa le puna intrebari. Cei doi tineri se afla in prezent in Marea Britanie. Printre subiectele abordate s-a numarat…

Spitalul Foișor, detalii despre Florin Piersic, care a fost transferat pentru o noua operație: „Stare generala grava, in urma unui sepsis”

14:20, 09.05.2024 - Marele actor Florin Piersic a fost internat astazi, 9 mai, la Spitalul Foișor din București „cu o stare generala grava” din cauza septicemiei cu care a fost diagnosticat, anunța reprezentanții unitații medicale, intr-un comunicat. Medicii fac investigatii suplimentare pentru a decide ce pași sa faca…

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre dispariția soțului ei! Tanara e stare de șoc, dupa ce a pierdut orice legatura cu barbatul: ”Am anunțat Poliția”

10:20, 18.04.2024 - Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 3, e in stare de șoc. De mai bine de 24 de ore ea nu mai știe absolut nimic de soțul ei. Barbatul fusese in Franța și se intorcea spre Romania, iar la un moment dat tanara a pierdut orice legatura cu el. Avem declarațiile exclusive ale fostei concurente…

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!


Ce parere ai despre aceasta stire?