Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa Minoră a încins internetul. Cu aceste poze vrea să ajungă pe COPERTA revistei Playboy FOTO

Publicat:

Vedeta a aparut pentru prima data in presa la 16 ani, in urma casatoriei sale cu , un barbat cu 34 de ani mai mare decat ea. Așa cum era de așteptat, cei doi au divorțat, insa blondina șocheaza cu ipostazele sale extravagante și deocheate.

Dupa ce a implinit 18 ani, tanara a primit multe oferte din partea unor case de producție pentru filme de adulți, insa ea a refuzat acest lucru, spunand ca nu vrea sa intețina relații sexuale cu niciun barbat pentru bani.

Ea iși dorea foarte mult sa ajunga pe coperta revistei PlayBoy, insa a primit un raspuns foarte dur din…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Ana Porgras, OUT de la Survivor. Vedeta a primit mii de euro de la PRO TV

19:00, 03.05.2024 - Ana Porgras a fost nevoita sa paraseasca competiția „Survivor All Stars” in ediția difuzata pe 2 mai la PRO TV, dupa ce a suferit o accidentare. Momentul eliminarii sale a fost unul emoționant. De altfel, inainte de a pleca, Ana Porgras a avut un schimb de cuvinte cu colegul ei, Zanni. Ana a avut nevoie…

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Un barbat amenința ca sare de pe pod. Primele imagini

13:26, 28.03.2024 - Pe Autostrada Soarelui, pe sensul Constanța-București, in județul Calarași, traficul rutier este blocat la ora transmiterii acestei știri, din cauza ca un barbat amenința ca se arunca de pe pod. Mai multe autospeciale se afla la fața locului. Știre in curs de actualizare   The post Trafic blocat pe…

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

Primele imagini din documentarul despre cariera tumultoasa a lui Ilie Nastase. Ce a spus Rafael Nadal despre celebrul „Nasty”

09:41, 22.02.2024 - Romania a dat sportului mondial nume grele, astazi adevarate legende, printre ele și marele Ilie „Nasty” Nastase. Celebrul regizor Tudor Giurgiu, alaturi de Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu propun o incursiune in viața și cariera marelui Ilie Nastase, iar printre cei care vorbesc despre legenda…

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.


Ce parere ai despre aceasta stire?