Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa care si-a lasat MASCA invitatii. Cum a aparut ea, n-a indraznit nimeni pana acum! - FOTO

Publicat:

Figurinele amuzante de pe torturile de nunta par sa le inspire pe miresele dornice de extravaganta.

Este si cazul celei din imagine, care a ales sa spuna emotionantul "DA" in "patru labe", destul de dezgolita si cu zgarda la gat.

Citeste si: MOMENT JENANT la o nunta! Mireasa a intrat in pamant de RUSINE dupa ce toata lumea i-a aflat

Sigur, speram sa fie doar o gluma, desi, daca ar fi sa judecam dupa figura miresei, lucrurile sunt cat se poate de serioase.

Citeste si: Cele mai PENIBILE FOTOGRAFII de NUNTA! GALERIE FOTO COMICA


Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, anunțul care i-a lasat masca pe colegii sai. Ce gatește pentru nea Marin

21:05, 03.04.2024 - Chef Richard Abou Zaki a facut un anunț care i-a lasat masca pe colegii sai in ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2024. Juratul s-a gandit sa-i faca un preparat deosebit lui nea Marin.

Convocat la 18 ani in naționala Angliei, dupa ce i-a lasat masca pe toți in Premier League

17:45, 19.03.2024 - Kobbie Mainoo (18 ani) a fost convocat la naționala de seniori a Angliei, promovat dupa ce fusese selectat inițial in lotul reprezentativei U21. Intoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Urmatoarea ediție: vineri, 29 martie, ora 14:00. ...

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Ce mai face și cum arata Andrada de la Mireasa. Cum a aparut alaturi de Victor pe Instagram, deși se zvonea ca s-au desparțit

12:05, 13.02.2024 - Andrada și Victor de la Mireasa continua sa ofere o lecție de perseverența și iubire adevarata, chiar și dupa ce au parasit show-ul. In ciuda zvonurilor care au circulat in mediul public despre o posibila desparțire, cei doi au demonstrat ca sunt mai uniți ca niciodata.

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Un barbat a vazut ca a aparut o gaura in parchet și ceea ce a descoperit in interior l-a lasat fara cuvinte. Peste ce a dat

18:00, 08.02.2024 - Un barbat a observat intr-o zi ca i-a aparut o gaura in parchetul casei și a vazut ca ceva par eca se mișca acolo. Nu mica i-a fost surpriza atunci cand a descoperit peste ce „creatura” a dat.


Ce parere ai despre aceasta stire?