Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela a început să plângă în direct după afirmațiile Cosminei

Publicat:

Cosmina a reușit sa o emoționeze pe , in emisia live Mireasa din 28 iulie 2021. Mama lui Alin a lacrimat cand a auzit cuvintele frumoase pe care logodnica fiului sau le-a spus la adresa ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Tatal lui Alexandru, intervenție telefonica in direct. Ce a spus domnul George despre marturisirile fiului

13:35, 18.04.2024 - Dupa ce Alexandru a marturisit ca a fost dependent de jocuri de noroc, tatal acestuia a intrat in direct. De asemenea, Cristina și Alexandru au discutat cu Elena, dupa ce fata a avut mai multe reclamații la adresa atitudinii cuplului fața de ea.

Avertisment pentru Florinel Coman inainte sa plece in Qatar: „Mi-e teama ca dupa un an sa nu se planga și sa il ia domnul Becali inapoi”

18:35, 13.04.2024 - Florinel Coman (26 de ani) este aproape de a pleca de la FCSB la finalul acestui sezon și de a semna cu al Duhail, locul 6 din Qatar. Ciprian Panait, care a lucrat la mai multe echipe in zona Golfului, vorbește despre plecarea vedetei din Superliga. Dupa 7 ani la FCSB, Florinel Coman se pregatește sa…

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Antonia a facut-o pe doamna Daniela sa planga de emoție in live. Mama lui Cristian a imbrațișat-o

15:41, 05.04.2024 - In gala de pe 5 aprilie 2024 doamna Daniela a lacrimat cand a auzit ce parere are Antonia despre mama partenerului ei. Fata a precizat ca e foarte important pentru ea sa aiba o relație buna cu soacra.

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plans in brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit in direct. Care a fost motivul

14:45, 07.03.2024 - Dorul de casa și de familie a facut-o pe Iuliana sa planga, insa Liviu i-a fost alaturi și a ținut-o strans in brațe. In emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica.

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.


Ce parere ai despre aceasta stire?