Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Badea a exemplificat prin dans dosarul în care Dan Voiculescu este acuzat de şantaj (VIDEO)

Publicat:

In stilul sau nonconformist, a propus o viziune noua asupra modului in care procurorii DNA au constituit dosarul in care este acuzat de santaj.

Ei, da! Desi nimeni nu se astepta Badea a dansat!
Pe muzica lui , "The way you make me feel", Mircea a exemplificat cum denuntatorii lui , au rezistat eroic, cu "vointele infrante", timp de sapte ani.

a apreciat la randul sau interpretarea lui Badea, comentand emisiunea intr-o postare pe blogul sau - "Mircea esti formidabil!".
"Nici nu stiam aseara, uitandu-ma…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tribunalul Bucuresti decizie de ultima ora privind recuperarea prejudiciului in dosarul Voiculescu - ICA

16:20, 25.05.2024 - Tribunalul Bucuresti a dispus suspendarea executarii sentintei prin care instanta a decis recuperarea prejudiciului in dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 de ani de inchisoare pentru coruptie pentru privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare.

Dan Voiculescu – decizie surpriza a Tribunalului București

16:11, 25.05.2024 - A fost suspendata recuperarea prejudiciului in dosarul lui Dan Voiculescu . Decizia a fost luata de Tribunalul București si nu este definitiva. ”Solutia pe scurt: In temeiul dispozitiilor art.460 alin.1 C.proc.pen. dispune suspendarea executarii sentintei penale nr. 701/26.09.2013 pronuntata de Tribunalul…

Decizie de ultima ora in dosarul afaceristului care a cerut ordin de protecție impotriva soției / Robert Nica, acuzat ca a batut o femeie și un barbat

22:51, 08.05.2024 - Inca o lovitura pentru afaceristul Robert Nica, apropiat al gruparii Sportivilor și al unor funcționari publici care conduc instituții-cheie din Capitala: pe langa procesul cu nevasta și dosarul traficului de droguri, acesta s-a ales cu un nou dosar, in care este acuzat ca a batut o femeie și un barbat,…

IPS Teodosie a fost trimis in judecata de DNA in dosarul in care este acuzat de cumparare de influența. Cauza a pornit de la o investigație din presa

14:55, 08.05.2024 - Procurorii DNA Constanța au dispus trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului in dosarul in care ierarhul Tomisului este acuzat de savarșirea infracțiunii de cumparare de influența.

Clotilde Armand este inculpata in dosarul in care ANI a acuzat-o de incompatibilitate. „Se pregatesc sa ma trimita in judecata”

17:50, 11.03.2024 - Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat ca este inculpata in dosarul sau de incompatibilitate, pana de curand avand calitatea de suspecta. Mai mult, aceasta se așteapta sa fie trimisa in judecata pana la alegerile locale, din 9 iunie.


Ce parere ai despre aceasta stire?