Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Muncii, mesaj pentru toți părinții din România care își țin copiii acasă, din cauza coronavirusului. „Am câteva soluții”

Publicat:

Ministrul interimar al Muncii, , a transmis un mesaj tuturor parinților din Romania care iși țin copiii acasa, dupa ce școlile au fost inchise, ca masura impotriva raspandirii noului coronavirus.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant: Cel mai important este ca romanii sa fie puși in valoare aici, acasa!

18:05, 28.03.2024 - "Cel mai important este ca romanii sa fie puși in valoare aici, acasa!" a afirmat ministrul Muncii Sursa articolului: Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant: Cel mai important este ca romanii sa fie puși in valoare aici, acasa! Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Cum vrea ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, sa-i aduca in țara pe romani. ”Sa fie puși in valoare aici, acasa”

19:46, 27.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a participat recent ca speaker la Conferinței “Human Revolution. Resursele Umane – Parteneri in Construirea Viitorului“, de unde a tras niște concluzii importante, despre care a vorbit printr-o postare pe Facebook. Cum vrea ministrul Muncii , Simona Bucura Oprescu,…

Cand primesc pensionarii deciziile de recalculare a pensiilor. Ultimele detalii

08:35, 14.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a vorbit despre recalcularea pensiilor și a precizat și cand vor primi pensionarii acasa deciziile de recalculare. Vești bune pentru pensionari, deoarece s-a aflat cand vor primi acasa deciziile de recalculare a pensiilor. Cea care a venit cu ultimele detalii…

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Copii cu cancer: Pe langa diagnostic, nu-și pot incepe tratamentele din cauza lipsei de fonduri

12:35, 15.02.2024 - Anual, aproximativ 500 de copii sunt diagnosticați cu diferite forme de cancer, care, pe langa acest diagnostic, se confrunta și cu intarzierea investigațiilor și a tratamentelor din cauza lipsei de fonduri. Este apelul lansat de președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC), Cezar…

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.

RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina copiii acasa

16:10, 05.02.2024 - „Parinții care au copii bolnavi, care stranuta, au febra, simptomatologie specifica virozelor, sa ii rețina la domiciliu, triaj zilnic in școli”, recomanda Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, .... The post RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina…


Ce parere ai despre aceasta stire?