Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Internelor, Marcel Vela, anunţă restructurări în MAI

Publicat:

, , a declarat joi ca vor exista restructurari in cadrul institutiilor subordonate MAI, inclusiv la nivelul secretarilor de stat.

"Am constatat ca dupa data de 10 octombrie, dupa ce a fost votata motiunea, s-au inmultit foarte mult concursurile si examenele, adica prefecturile, in special, au lansat anunturi pentru organizarea de examinari si de concursuri pentru a-si definitiva pe cei pe care-i aveau in organigrame, fie detasati, fie pe perioade determinate si, coroborat cu faptul ca suntem la sfarsit de an, ca dorim o imbunatatire a actualei organizari…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou val de praf saharian va traversa Romania, anunta Administrația Naționala de Meteorologie

14:00, 23.04.2024 - In perioada 23 aprilie ora 9.00 – 24 aprilie ora 13.00, circulația aerului, predominant sud-vestica, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer incarcata cu particule de praf de origine sahariana, catre sud-estul Europei, scrie Mediafax.„Aceasta masa de aer va fi deasupra Romaniei…

Cod galben de ninsori abundente in Romania: Meteorologii anunța unde se va depune stratul de zapada

13:15, 21.04.2024 - Meteorologii din Romania au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara, scrie digi24.ro .

Ciolacu anunța ca Negoița nu poate sa fie candidatul comun la Primaria Capitalei (video)

12:45, 19.04.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca in urma discuției cu liderul PNL Nicolae Ciuca au convenit ca primarul sectorului 3, Robert Negoița, care s-a oferit sa candideze la Capitala daca se retrage Catalin Cirstoiu, va fi susținut in continuare doar pentru primaria de sector.

Sorin Grindeanu anunța schimbari radicale la TAROM: Nu am de ce sa ma ascund!

19:20, 17.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri ca Guvernul este interesat in acest moment sa scoata Tarom din "zona nefericita" in care se afla din punct de vedere economic si cauta investitori pentru acest lucru.

SC LARRY MEDICAL CLINIQUE SRL anunta finalizarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești-Cabinet medical LARRY MEDICAL CLINIQUE SRL”

14:30, 15.04.2024 - Articolul SC LARRY MEDICAL CLINIQUE SRL anunta finalizarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești-Cabinet medical LARRY MEDICAL CLINIQUE SRL” apare prima data in Universul argesean .

Vremea o ia razna in weekend. ANM anunța temperaturi de peste 30 de grade

12:21, 13.04.2024 - ANM anunța ca vremea se schimba in weekend, iar termometrele vor arata in unele zone chiar și peste 30 de grade. Astfel, in cursul zilei de sambata, maximele vor porni de la 20-21 de grade Celsius in Maramureș, estul Transilvaniei, chiar și in Delta și vor atinge 29-30 de grade in extremitatea de sud-vest.…

Omul de afaceri Dan Marcu anunța atragerea de fonduri europene de peste 36 de milioane de ...

11:05, 11.04.2024 - Omul de afaceri Dan Marcu, care va candida din partea AUR pentru funcția de primar al municipiului Radauți, anunța ca are stabilita modalitatea in care va atrage cel puțin 36 de milioane de euro din fonduri europene pentru investiții in acest oraș."La sfarșitul anului 2024 se lanseaza o ...

Ministrul Muncii anunta cum se va calcula salariul minim pe economie: "Va exista o formula, nu va mai fi stabilit doar printr-o negociere"

14:05, 09.04.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat ca iși dorește ca mecanismul de stabilire a salariului minim in concordanța cu Directiva Europeana nr. 2041/2022 sa fie finalizat anul acesta.


Ce parere ai despre aceasta stire?