Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Apărării din Marea Britanie, demis în urma unei scurgeri de informaţii privind Huawei

Publicat:

Guvernul britanic a informat ca premierul si-a pierdut increderea „in capacitatile lui Williamson de a-si indeplini functia". va prelua interimatul.

Williamson, cel care a ocupat functia de ministru din 2017, neaga ca el ar fi sursa scurgerii de informatii.

Ancheta privind scurgerea de informatii din Consiliul de a fost demarata dupa ce a informat ca s-a discutat in consiliu despre posibilele riscuri pentru securitatea nationala aduse de o intelegere cu compania chineza de telecomunicatii Huawei.

Consiliul de Securitate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Gest dement. Au dat foc Coranului in Malmo

06:31, 04.05.2024 - Un nou incident deplasat care risca sa agite spiritele. Un barbat si o femeie au dat foc vineri unei copii a Coranului in orasul Malmo, din Suedia cu o zi inainte sa inceapa festivitatile legate de cunoscutul concurs muzical Eurovision, informeaza Dpa. Un clip video in care apar doua persoane dand foc…

Germania reia colaborarea cu UNRWA dupa raportul care a aratat ca Israelul nu a oferit dovezi privind acuzațiile de legaturi ale agenției cu terorismul

15:15, 24.04.2024 - Guvernul german intenționeaza sa reia cooperarea cu Agenția ONU de Ajutorare și Lucrari pentru Refugiații din Palestina in Orientul Apropiat (UNRWA), au anunțat miercuri, intr-o declarație comuna, Ministerul german de Externe și cel al Dezvoltarii, relateaza CNN și agenția Reuters, citata de The Guardian.Decizia…

FMI o reconfirma pe Kristalina Georgieva in funcția de director general

23:30, 12.04.2024 - Consiliul de administrație al Fondului Monetar Internațional (FMI) a anunțat vineri ca directorul sau general, Kristalina Georgieva, a fost numita „prin consens” pentru a ramane in fruntea instituției pentru un al doilea mandat de cinci ani, potrivit AFP.

Cine este propunerea statului pentru un post in Consiliul de Supraveghere al Petrom / A lucrat pentru firmele lui Bogdan Buzaianu, "baiatul deștept" din energie, iar acum este director in Ministerul Energiei

16:15, 05.04.2024 - Ministerul Energiei il propune pe Sorin Elisei pentru funcția de membru in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, potrivit unui document al companiei. Acesta ocupa, din luna februarie, funcția de director general in Ministerul Energiei, pe politici energetice și green deal.

Un fost angajat al serviciului de informatii interne austriac, plasat in arest preventiv. El este acuzat de spionaj

18:10, 01.04.2024 - Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a convocat Consiliul de Securitate Nationala, pentru data de 9 aprilie, in urma arestarii pentru fapte de spionaj comise de catre o persoana care a lucrat pentru serviciul de informatii interne austriac, in prezent dizolvat, relateaza luni DPA.

Comandantul polonez al Eurocorps, demis din funcție dupa o ancheta de contraspionaj

19:55, 27.03.2024 - Ministerul polonez al Apararii a anuntat miercuri ca l-a demis din functie „cu efect imediat” pe comandantul polonez al statului major unic, Eurocorps, in urma unei anchete de contraspionaj militar, informeaza France Presse.

Dan Rusu, demis de la conducerea Horticultura. Useristul Mircea Vancia, noul director interimar

17:11, 04.03.2024 - Consiliul de Administrație al Horticultura SA l-a demis de la conducerea societații pe directorul Dan Rusu. In locul sau, a fost numit ca director interimar Mircea Vancia, directorul de dezvoltare al societații și un membru USR destul de cunoscut.


Ce parere ai despre aceasta stire?