Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus, in lenjerie intima pe scena. Cantareata a renuntat complet la haine in mijlocul unui concert

Publicat:

e total lipsita de inhibitii si a dat dovada de acest lucru inclusiv In timpul unui concert din Wisconsin, cand si-a lasat toti fanii cu gura cascata. Vedeta a aparut pe scena in mijlocul show-ului doar in lenjerie intima, spre uimirea tuturor celor ce asteptau sa vada o noua costumatie excentrica.

Se pare ca artista nu a mai avut timp sa-si schimbe vestimentatia de scena si a preferat sa se intoarca in fata admiratorilor ei doar in lenjeria intima, fara sa tina cont de faptul ca s-ar putea alege cu diverse critici si jigniri din partea celor care au vazut-o astfel.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concert inedit in Cluj-Napoca! O trupa a transformat o trecere de pietoni din centrul orașului in propria scena: ,,Muzica e o magie” - VIDEO

12:36, 02.04.2024 - Prin traficul zilnic al Clujului și-a facut loc și un pic de magie. O trupa și-a scos instrumentele și a organizat un concert ad-hoc, chiar pe o trecere de pietoni din centrul orașului. Ca sa nu incurce circulația tinerii artiști au sincronizat spectacolul muzical cu culoarea roșie a semaforului. ,,Sunt…

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.


Ce parere ai despre aceasta stire?