Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Seplecan candidează în PNL pentru funcția de primar în Cluj-Napoca

Publicat:

este singurul liberal care și-a depus candidatura, pe linie interna a PNL Cluj, pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, anunța stiridecluj.ro.

Pana la 1 august, Partidul Național Liberal Cluj a organizat o selecție a membrilor care doresc sa candideze la funcția de primar, pentru a putea apoi alege un candidat care sa fie lansat in lupta. este singurul care și-a depus candidatura, iar actualul edil, , inca este rezervat.

"Nu am luat nicio decizie, pentru ca acum trebuie rezolvate problemele gunoaielor și trebuie gestionate fondurile…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Panaite (PUSL) și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

21:26, 29.04.2024 - Vasile Panaite si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt, din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), precizeaza un comunicat de presa al formatiunii.

Daniel Ionița și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Campinei din partea Partidului Romania in Acțiune

09:10, 29.04.2024 - Astfel, pentrru funcția de primar va candida Daniel Ionița, președinte executiv la nivel național al acestei formațiuni politice. În vârsta de 57 ani, Daniel Ionița a mai candidat și la alegerile locale trecute din parte Partidului Prahova în Acțiune, devenit între timp România…

Cseke Attila si-a depus candidatura la presedintia CJ Bihor; Biro Rozalia candideaza la Primaria Oradea

19:50, 28.04.2024 - Senatorul Cseke Attila, presedinte al UDMR Bihor, si-a depus candidatura, duminica, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Bihor, iar deputatul Biro Rozalia si-a depus candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea, informeaza UDMR.

PSD Dambovița vrea  sa faca schimbarea la Gaești 

06:00, 26.04.2024 - Alexandru Iorga și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Gaești, din partea PSD Dambovița. PSD Dambovița și Alexandru Iorga sunt hotarați  sa faca schimbarea la Gaești pe 9 iunie. Astazi Alexandru Iorga, președintele PSD Gaesti, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului…

Alegeri 2024: Este oficial - Stelian Ion si-a depus candidatura pentru functia de primar al Constantei (GALERIE FOTO+VIDEO)

14:25, 25.04.2024 - Astazi, 25 aprilie, candidatul din partea Aliantei Dreapta Unita pentru Primaria Constanta, Stelian Ion si de echipa de consilieri locali si au depus candidaturile, in cadrul Biroului Electoral Municipal."Noi suntem alaturi de constanteni Am batut orasul in lung si n lat si am vorbit cu constantenii,…

Valentin Ivancea si-a depus candidatura, din partea Aliantei PSD-PNL, pentru functia de primar al Bacaului

17:10, 24.04.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau, Valentin Ivancea, lider al filialei municipale al PSD Bacau, si-a depus, miercuri, candidatura din partea Aliantei PSD PNL pentru functia de primar al municipiului Bacau.

Fostul ministru Virgil Popescu a anunțat unde candideaza! ”Opt ani de stagnare au fost de ajuns”

16:35, 13.04.2024 - Liberalul Virgil Popescu, fost ministru al Energiei, și-a anuntat candidatura pentru functia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, isi lanseaza candidatura pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, marcand astfel o noua etapa…

Emil Boc iși anunța sambata candidatura pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca

13:25, 13.04.2024 - Emil Boc anunța sambata ca va candida pentru al șaselea mandat de primar al Clujului. Boc face anunțul intr-un discurs live pe pagina sa de Facebook.„Imi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului.


Ce parere ai despre aceasta stire?