Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Gâdea, mesaj emoţionant după tragedia de la Colectiv: Asta nu e lecţie de învăţat

Publicat:

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "" de la Antena 3, considera ca tragedia de la clubul Colectiv nu este "lecție de învațat", ci trebuie sa fie un moment de tipul "înainte" si "dupa", care sa nu se mai repete. 

"Tremura carnea pe noi de durere. Invatam niste stari pe care aproape ca nici nu le stiam. Invatam ce inseamna sa ai sufletul sfasiat. Invatam ce inseamna solidaritate. Dar, pe de alta parte, este imposibil ca in aceste ore sa nu fi invatat o forma de furie noua, pe care nu am simtit-o. Cateva sute de copii s-au dus intr-un loc sa se distreze.…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Anunțul facut de Theo Rose dupa mai bine de doi ani de relație cu Anghel Damian. „Formula noastra va fi de cinci, adica trei copii și noi doi”

10:41, 22.03.2024 - Theo Rose și Anghel Damian traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de doi ani și au impreuna un baiat, pe Sasha. Aceștia au acordat recent un interviu, unde și-au deschis sufletul și au vorbit despre planurile sale de viitor.Invitați recent in podcastul moderat de Mihai Morar, Theo Rose și…

Decizia lui Halep l-a scos din sarite pe CTP: „Simona in politica?! Sunt sigur ca este o decizie indelung cantarita”

19:50, 07.03.2024 - Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) critica prezența Simonei Halep (32 de ani) in cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN. Simona Halep a caștigat procesul la TAS și poate reveni in orice moment in circuit. Dubla campioana de Grand Slam s-a intors in Romania și a acceptat invitația lui Mihai…

Simona Halep, fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza Zilei | Interviu eveniment la Antena 3 CNN

14:20, 07.03.2024 - Simona Halep va raspunde tuturor intrebarilor, astazi, in primul interviu exclusiv de dupa verdictul dictat de TAS prin care pedeapsa pentru dopaj i-a fost redusa, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Florin Calinescu vrea sa candideze la Președinția Romaniei

10:00, 27.02.2024 - Florin Calinescu si-a anuntat candidatura la alegerile prezidențiale din acest an. Actorul Florin Calinescu a declarat ca intenționeaza sa candideze la Președinție din partea unui partid nou, urmand sa anunțe numele acestuia peste aproximativ doua saptamani. Prezent la emisiunea Sinteza Zilei, moderata…

Alexandru Rafila, despre decesul presedintelui CJ Vrancea: „Important, ca mesaj general, e sa ne prezentam la medic din primul moment”

10:45, 18.02.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat sambata ca decesul lui Catalin Toma, președintele CJ Vrancea, a fost cauzat de o evoluție nefavorabila și nefericita din punct de vedere medical an unei afecțiuni respiratorii, o viroza, care ulterior a dus la complicații cardio-vasculare. Rafila a adaugat…


Ce parere ai despre aceasta stire?