Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Bendeac, recunoscător trupei Ha-Rap: “Vă mulțumesc pentru că ne arătați că se pregătesc oamenii pentru scena de la iUmor”

Publicat:

Trupa Ha-Rap vin pe scena iUmor cu o piesa senzaționala de trap! Jurații sunt uluiți de cei doi “batranei” și piesa lor “Vine pensia”, doar ca nu știu ca cei doi sunt foarte cunoscuți in lumea stand-up-ului. și Bogdan Nițu au venit dupa cele 3 like-uri ale juraților cu un spectacol inedit și un hit pe masura celui mai de succes show de umor!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana și Silvestru Șoșoaca, impersonați pe scena iUmor de Serban Georgevici și Claudia Susanu, intr-o ediție speciala

14:45, 10.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Delia Matache, data pe spate de un fost prezentator TV din Romania: ‘E atat de mișto, nici nu trebuie sa spuna ceva’

10:21, 16.04.2024 - Victor Slav și-a facut apariția pe scena de la iUmor și a facut show, spre entuziasmul tuturor prezențelor feminine. Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Catalin Bordea i-au apreciat prestația de pe scena, insa Delia a fost, pur și simplu, fascinata de fostul prezentator de la meteo. Delia Matache, cucerita…

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Emi și Cuza au cantat piesa „The power” a trupei SNAP! Cum au comentat jurații momentul lor: "Arați ca și gazonul..." / VIDEO

22:36, 13.04.2024 - In episodul din aceasta seara, cel cu numarul 9, din data de 13 aprilie 2024 a emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 20, Emi și Cuza s-au transformat in Snap! și au interpretat piesa "The Power". Cum au comentat jurații prestația celor doi.

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Au pus in scena piesa ”Hoți de onoare” și, la ieșire, au constatat ca le-a disparut mașina. Cunoscuții actori romani au ajuns la Poliție!

14:40, 21.03.2024 - Actorii romani ce au pus in scena piesa ”Hoți de onoare” și, dupa succesul care s-a bucurat premiera, au avut neplacuta surprinza sa constate ca le-a disparut mașina. Fusese parcata langa teatru.  Cunoscutul cuplu de actori Oana Moșneagu și Vlad Gherman au crezut ca e o farsa in ton cu spectacolul lor…

Au pus in scena piesa ”Hoți de onoare”, apoi au constatat ca le-a disparut mașina. Cunoscuții actori romani au ajuns de urgența la Poliție!

12:41, 21.03.2024 - Actorii romani ce au pus in scena piesa ”Hoți de onoare” și, la plecare, au avut neplacuta surprinza sa afle ca le-a disparut mașina din parcare.  Cunoscutul cuplu de actori Oana Moșneagu și Vlad Gherman au crezut ca e o farsa in ton cu spectacolul lor insa și-au dat seama ca nu e chiar așa. Cei doi…


Ce parere ai despre aceasta stire?