Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Michailov, critic de teatru şi dramaturg: „Arta poate să activeze un simţ al conectării la realitate”

Publicat:

BRD-, partener al , face cunoscuti artistii implicati in cadrul evenimentului desfasurat intre 1 si 9 august, la Alexandria, prin intermediul unui proiect editorial care include o serie de 10 interviuri publicate de adevarul.ro. Astazi, adevarul.ro continua seria cu un interviu cu actorul criticul de teatru si dramaturgul .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conceptul curatorial al FESTIVALUL NAȚIONAL DE TEATRU, ediția a 34: Dramaturgiile posibilului

22:10, 14.05.2024 - Echipa curatoriala a Festivalului Național de Teatru, ediția din 2024, formata din Mihaela Michailov, Calin Ciobotari și Ionuț Sociu, propune un concept curatorial structurat in jurul temei DRAMATURGIILE POSIBILULUI.

Victor Dragușin vs. Haralambie Epure

12:40, 14.05.2024 - Politic Victor Dragușin vs. Haralambie Epure mai 14, 2024 11:35 Inceputul campaniei electorale este marcat de disputa aprinsa dintre Victor Dragușin și Haralambie Epure pe, poate, cea mai sensibila problema din Alexandria – neinchiderile facturate de Apa Serv.Totul a inceput de la o afirmație, pe…

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

Zelenski: Filmul ”20 days in Mariupol” arata adevarul despre terorismul rusesc

22:05, 11.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat primul premiu Oscar din istoria țarii sale, caștigat de documentarul ”20 days in Mariupol”. Liderul de la Kiev considera ca documentarul arata ”adevarul despre terorismul rusesc”.

Simona Halep, dupa decizia TAS: „Am crezut tot timpul ca adevarul va ieși la iveala”

12:35, 06.03.2024 - Pe data de 5 martie, dupa verdictul TAS, Simona Halep a venit cu prima reacție. Sportiva este in culmea fericirii pentru ca in sfarșit, i s-a facut dreptate. Citește și: Ce despagubiri va primi Simona Halep dupa victoria uriașa la TAS Simona a precizat ca niciodata nu și-a pierdut convingerea ca se…

Natalia Mateuț, adevarul despre presupusa relație cu Catalin Cazacu! Prezentatoarea TV da carțile pe fața / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Natalia Mateuț spune adevarul despre relația pe care o are cu Catalin Cazacu. Prezentatoarea TV da carțile pe fața și raspunde celor care i-au "cuplat" de-a lungul timpului. Vedeta vorbește sincer și deschis despre șicanele dintre ei.

INTERVIU Șeful Poliției de Frontiera a Rep. Moldova spune ce ar face autoritațile daca Putin s-ar prezenta la granița

15:05, 25.02.2024 - Odata cu razboiul din Ucraina, Poliția de Frontiera a Republicii Moldova se confrunta cu mai multe provocari, cea mai mare fiind fluxul mare de refugiați ucraineni, susține șeful structurii, Ruslan Galușca, intr-un interviu pentru ,,Adevarul”.

Sarbatoare 20 februarie. Un mare sfant este celebrat astazi in calendarul ortodox: pentru ce fapte a devenit cunoscut

07:06, 20.02.2024 - Troparul Sfantului Leon, episcopul CatanieiIndreptator credintei si chip blandetelor, invatator infranarii te-a aratat pe tine turmei tale Adevarul lucrurilor. Pentru aceasta ai castigat cu smerenia cele inalte, cu saracia cele bogate. Parinte ierarhe Leon, roaga pe Hristos Dumnezeu, sa mantuiasca sufletele…


Ce parere ai despre aceasta stire?