Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metroul londonez a fost parțial închis din cauza epidemiei de coronavirus.

Publicat:

In 40 de stații din Londra, metroul nu mai oprește, iar noaptea nu va circula nicio garnitura. Și transportul de suprafața este mult redus. Britanicii au trecut de abia acum la masuri mai severe pentru a opri raspandirea virusului.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile din Botswana amenința ca vor trimite 10.000 de elefanți in Londra: „Sa incerce britanicii sa traiasca cu ei”

15:20, 21.03.2024 - Oficialii furioși din Botswana au amenințat ca vor trimite 10.000 de elefanți salbatici in Hyde Park din Londra „pentru ca britanicii sa incerce sa traiasca cu ei”, in mijlocul unei dispute legate de trofeele de vanatoare.

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuita de flacari. Cum arata vila și posibila cauza a incendiului VIDEO

13:21, 16.03.2024 - Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsa de flacari, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actrița se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic.

USLM: Metroul ar putea sa nu mai functioneze din 15 mai, din cauza lipsei de fonduri

17:30, 13.03.2024 - Metroul ar putea sa nu mai functioneze din 15 mai, in lipsa subventiei si a aprobarii bugetului, deoarece nu va mai avea mijloace financiare sa plateasca datoriile fata de angajati si terti.

Restaurant chinezesc din Sectorul 2, inchis din cauza mizeriei: „Cum se spune in chineza jeg?”

19:25, 07.03.2024 - Un restaurant chinezesc din Sectorul 2 al Capitalei a fost inchis de Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Sector 2, din cauza mizeriei. Comisarii au gasit gandaci pe carne, spații neigienizate, insalubre și frigidere cu rugina și chedere rupte.

Turnul Eiffel este inchis pentru public, incepand de luni, din cauza grevei angajatilor

13:35, 19.02.2024 - Turnul Eiffel, simbolul orasului Paris si unul dintre cele mai vizitate monumente din lume, este inchis incepand de luni din cauza unei greve care ar putea fi prelungita, au declarat pentru AFP doua sindicate care ii reprezinta pe angajatii societatii care exploateaza Turnul Eiffel (SETE), si care critica…

Podul provizoriu de la Milișauți, inchis din cauza surparii terasamentului

09:05, 14.02.2024 - Din cauza creșterii debitului raului Suceava, in cursul nopții de luni spre marți s-a produs o ruptura in terasamentul podului provizoriu de la Milișauți. Traficul este blocat pe pod.Raman valabile rutele alternative prin DN 17A, intersecție Balcauți, DN 2 spre și dinspre Suceava. De asemenea, se ...

Motivul real al desparțirii dintre Boris Becker și Holger Rune dupa numai 4 luni de colaborare

12:15, 11.02.2024 - Sextuplul campion de Grand Slam Boris Becker nu mai este in echipa danezului Holger Rune, 20 de ani, #7 ATP. Și nu din cauza numeroaselor responsabilitați, ci pentru ca nu poate calatori la turnee in cateva țari-cheie din cauza delictelor sale fiscale. Pe 9 aprilie 2022, Boris Becker a fost condamnat…

Britanicii, pe locul doi la numarul de bilete cumparate pentru JO 2024, dupa Franța

15:25, 31.01.2024 - Iubitorii de sport din Marea Britanie au cumparat deja 500.000 de bilete la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, mai multe decat orice alta tara cu exceptia Frantei, transmite BBC.Stirea, confirmata de directorul executiv al comitetului Paris 2024, Etienne Thobois, intervine la o luna dupa ce Sebastian…


Ce parere ai despre aceasta stire?