Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metrorex: Lucrările la magistrala 1 Mai - Otopeni vor începe curând. | Alstom întârzie livrarea trenurilor pentru Drumul Taberei

Publicat:

de Administratie al Metrorex, , a declarat marți ca lucrarile la magistrala 1 Mai - Otopeni vor incepe curand, nemaifiind nevoie decat de un aviz pentru utilitați.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statia de autobuz „Aeroport Baneasa” va fi mutata din cauza lucrarilor la Magistrala 6 de metrou

16:56, 12.05.2024 - Societatea de Transport Bucuresti (STB) anunta ca incepand de luni, statia de autobuz „Aeroport Baneasa”, situata pe DN1, pe sensul de mers spre orasul Otopeni, va fi reamplasata la o distanta de aproximativ 90 de metri, pentru a permite desfasurarea lucrarilor de construire a Magistralei 6 de metrou…

Lucrarile de la Conacul Mocioni intarzie, constructorul intra in perioada de penalizari

18:25, 29.04.2024 - Lucrarile de la Conacul Mocioni din Foeni ar trebui sa fie gata marți, 30 aprilie 2024. Acestea, insa, sunt doar la 75%, iar Consiliul Județean Timiș va cere penalitați pentru orice zi care depașește termenul. Constructorul estimeaza ca șantierul ar putea fi inchis, cel mai devreme, in toamna.

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Cum arata noul tren Metropolis produs de Alstom pentru Magistrala 5

21:26, 25.04.2024 - Noul tren Metropolis produs de Alstom a sosit joi la Depoul Berceni, a anunțat Metrorex. Garnitura face parte dintr-un lot de 13 trenuri destinate Magistralei 5. Noile trenuri Metropolis au prevazute cu dotari de ultima generație.

Actionarii CN APM Constanta vor desemna membrii provizorii in Consiliul de Administratie pe 25 aprilie

11:00, 18.03.2024 - Adunarea Generala a Actionarilor Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, va avea loc pe data de 25.04.2024. Pe ordinea de zi se afla si stabilirea indemnizatiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiti in Consiliul de Administratie. Convocarea adunarii a fost publicata…

Mihai Stoica, fara mila: „Ar trebui excluși pe viața!”

07:05, 15.03.2024 - Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre incidentele petrecute la meciul Dinamo - UTA (1-0), pe 8 martie. Meciul Dinamo - UTA (1-0), disputat pe 8 martie in sezonul regulat, a fost marcat de incidente violente. Atat inaintea, cat și in timpul partidei, au avut…

Horia Ciorcila a fost decorat de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romane

11:35, 13.03.2024 - Horia Ciorcila, Președintele Consiliului de Administrație și unul dintre fondatorii Bancii Transilvania, a fost decorat cu distincția Nihil Sine Deo de catre Familia Regala a Romaniei in cadrul ceremoniei organizate la Castelul Peleș, in Sinaia, in 11 martie a.c.

Magistrala 6: Lucrarile pentru linia de metrou spre Aeroportul Otopeni au inceput

14:20, 27.02.2024 - Metrorex a publicat studiul lucrarilor la metroul Magistrala 6: 1 Mai - Tokyo, spre Otopeni, dupa o verificare a lucrarilor efectuata de catre directorul general al societații, Mariana Miclauș.


Ce parere ai despre aceasta stire?