Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metoda prin care românii îşi pot reduce un credit cu opt ani

Publicat:
Metoda prin care românii îşi pot reduce un credit cu opt ani

Romanii recurg din ce in ce mai frecvent la o metoda care le permite sa iși reduca durata unui credit cu opt ani, in contextul in care ratele au crescut considerabil in ultima perioada. Romanii cauta soluții pentru a diminua ratele lunare, care, in unele cazuri, s-au dublat in ultimii ani. Intrucat dobanzile variabile raman ridicate, tot mai mulți opteaza pentru refinanțarea cu dobanda fixa. Aceasta soluție ofera posibilitatea de a reduce fie perioada de rambursare, fie valoarea ratei lunare. De exemplu, pentru un credit de 260.000 de lei, cu dobanda variabila, contractat pe o perioada

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa iți reduci creditul la casa și sa platești dobanda mai mica. Metoda cea mai simpla

07:40, 02.06.2024 - Cum sa iți reduci creditul la casa și sa platești dobanda mai mica. Metoda cea mai simpla e pusa la dispoziția oricui. Creditul la casa poate fi redus, iar dobanda platita poate fi mai mica. E important insa sa știi ce drepturi ai, dar și ce poți face. O mulțime de romani cauta solutii pentru a reduce…

Seful Rezervei Federale a SUA: Inflatia incetineste mai lent decat anticipam, iar banca centrala va lasa dobanzile neschimbate mai mult timp

07:56, 15.05.2024 - Vorbind la adunarea generala anuala a Asociatiei Bancherilor Straini de la Amsterdam, liderul bancii centrale americane a mentionat ca dezinflatia rapida care a avut loc in 2023 a incetinit considerabil in acest an si a determinat o regandire a directiei spre care se indreapta politica monetara. ”Nu…

Impozitele si taxele care li se pregatesc romanilor, dupa majorarile promise in anul electoral 2024

06:15, 12.05.2024 - Romanilor li se pregatesc noi taxe și impozite. Planurile de majorare a cheltuielilor anunțate de guvernanți ar putea sa amplifice și mai mult deficitul Romaniei, punand sub semnul intrebarii echilibrul financiar al țarii. In primele trei luni ale acestui an, deficitul acumulat in Romania a atins suma…

Ce metoda de achiziție a unei locuințe prefera cumparatorii

10:55, 28.04.2024 - Programul “Noua Casa” nu mai atrage atenția romanilor in aceeași masura ca in trecut. Pana in prezent, doar 2% din bugetul total alocat pentru acest program a fost utilizat, marcand o scadere semnificativa fața de anii precedenți. Cu toate acestea, interesul pentru achiziția de locuințe nu a disparut,…

Romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana. Care sunt motivele

19:10, 26.04.2024 - Romanii se confrunta cu cele mai ridicate rate de dobanda la credite din intreaga Uniune Europeana, in ciuda faptului ca salariile in țara sunt printre cele mai mici. Dobanzile practicate la noi sunt de pana la patru ori mai mari decat in alte state europene. „Avem cea mai mare inflație din Uniunea…

Ce sunt obligați sa faca romanii care vand o mașina sau un imobil

10:45, 06.04.2024 - Noi reguli pentru romanii care vand o mașina sau un imobil. Ce trebuie sa știe acestea? Statul ii obliga sa faca acest lucru. Legile s-au tot schimbat, iar acum, romanii care vand o mașina sau un imobil au obligații stricte. E vorba despre taxe, impozite, dar și accize. Invitat in emisiunea iThink cu…

BNR anunța scaderea indicelui ROBOR la 6,05% pe an

16:00, 01.04.2024 - BNR a facut anunțul. Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni la 6,05% pe an, de la 6,06% pe an in sedinta precedenta, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei ( BNR ). La inceputul anului, indicele…

Ratele la creditele NOUA CASA, mai mari decat cele la credite imobilizare clasice. Care este explicația brokerilor?

14:30, 10.03.2024 - Practic, in prezent principalul avantaj al creditului de tip Noua Casa ramane avansul mic la achiziționarea unei locuințe, dar pe de alta parte este limitata și valoarea achiziției la cel mult 70.000 de euro, adica in cel mai bun caz un apartament cu 2 camere intr-un oraș mai mic.La locuințele de peste…


Ce parere ai despre aceasta stire?