Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii anunță vreme senină în Moldova

Publicat:

 Foto: mail.ruPotrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi cerul va fi variabil.
Termometrele vor indica în nord 22°C pe parcursul zilei și 6°C noaptea. În centrul țarii temperatura aerului se va ridica ziua pîna la 23°C, iar noaptea va coborî pîna la 7°C. În sud se vor înregistra 24°C ziua, iar noaptea vor fi 8°C.

Vîntul va sufla din nord, cu o viteza de 0-5 m/s, presiunea atmosferica va fi normala.


SURSA: NOI.MD
Autor: Alina Popescu-Para

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme insorita cu tendința de innorare: Meteorologii anunța o zi fara precipitații și temperaturi placute

07:15, 25.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative.

Ziua incepe cu cer innorat: Meteorologii anunța o zi liniștita și temperaturi placute

07:15, 21.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința generala de cer senin spre sfarșitul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, marcand o zi liniștita din punct de vedere meteorologic.

Inceput de saptamana fara ploi: Meteorologii anunța temperaturi in creștere și cer variabil

07:16, 20.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința generala de incalzire. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar aceasta este caracteristica principala a prognozei pentru ziua de astazi.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Ploi ușoare pentru astazi: Cate grade anunța meteorologii

07:25, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

11:30, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul

08:40, 31.03.2024 - Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul The post Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul first appeared on Partener TV .

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?