Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meseria pe care a avut-o noua iubită a lui Vlad Gherman de la 17 ani. Ce a lucrat Oana Moșneagu

Publicat:

In urma cu doar cateva zile, și Oana Moșneagu și-au oficializat relația, marele anunț fiind facut de fostul iubit al Cristinei Ciobanașu. Cei doi actori, protagoniști ai celui mai recent videoclip al fostului cantareț din , se iubesc intens și nu se mai feresc sa arate asta. Ca sunt amandoi absolvenți de […] The post Meseria pe care a avut-o noua iubita a lui de la 17 ani. Ce a lucrat Oana Moșneagu appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au facut terapie de cuplu la inceputul relației. Cum i-a ajutat pe cei doi in relația lor: „Ne-am dat seama ca...”

18:40, 11.04.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt impreuna de doi ani și jumatate, iar in urma cu aproape o saptamana, s-au casatorit civil și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc in luna iunie. Actrița spune ca au apelat la terapie de cuplu la inceputul relației și așa au reușit sa transforme chimia…

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Reacție uluitoare din partea Cristinei Ciobanașu, dupa ce fostul sau iubit s-a casatorit

20:30, 07.04.2024 - Ziua 6 aprilie 2024 a fost una deosebita pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi și-au unit destinele intr-o ceremonie de nunta desfașurata in mare secret, iar apoi au impartașit momentele speciale cu fanii prin intermediul paginilor lor de social media. Cu toate acestea, un detaliu a captat atenția…

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit! Imagini emoționante de la eveniment: „Incepe o etapa noua...” / FOTO

16:20, 06.04.2024 - Este cea mai importanta zi pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu și asta pentru ca s-au casatorit. Cei doi indragostiți au publicat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la marele eveniment. Iata cum a aratat totul, dar și ce au impartașit actorii cu fanii lor!

Oana Moșneagu, probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Ce a pațit soția lui Vlad Gherman: „Eu calculand cate zile mai am…” / FOTO

13:10, 02.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmeaza sa faca pasul cel mare și sa se cunune in fața ofițerului de stare civila. Cei doi actori intampina probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Iata ce a pațit soția lui Vlad Gherman!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus actele pentru cununia civila. Cei doi se vor casatori in luna iunie: „Fiecare pas...”

14:55, 27.03.2024 - A fost o zi extrem de speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman și asta pentru ca au depus actele pentru cununia civila. Cei doi indragostiți se vor casatori in luna iunie a acestui an. Iata ce a transmis actrița prin intermediul rețelelor de socializare!

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Tanarul din imagine a devenit unul dintre cei mai celebri romani. A schimbat lumea, la 15 ani deja facea bani din meseria sa atat de iubita

09:25, 01.03.2024 - Tanarul din imagine este unul dintre cei mai apreciați artiști romani. A inceput sa investeasca in talentul sau de la o varsta frageda. La 15 ani, facea bani din lucrarile sale. Astazi, ele se vand in cadrul licitațiilor la prețuri pe care nu mulți iși permit sa le achite. Este un simbol național. Poți…


Ce parere ai despre aceasta stire?