Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul subtil pe care i l-a transmis Sebastian Chitoșcă soției sale. Cum încearcă s-o împace

Publicat:

Sebastian Chitoșca incearca sa se impace cu frumoasa lui soție. De cand s-a intors din , unde a participat la sezonul 2, fostul fotbalist de la FCSB și partenera lui de viața s-au desparțit. Ce se intampla acum intre cei doi. Ce i-a transmis Sebastian Chitoșca soției sale, dupa ce s-au desparțit […] The post Mesajul subtil pe care i l-a transmis Sebastian Chitoșca soției sale. Cum incearca s-o impace appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul transmis de Jojo pentru Theo Rose. Este pentru prima oara cand vedeta spune așa ceva despre artista. „Nu suntem pe scena de teatru”

13:35, 26.03.2024 - Jojo și Theo Rose joaca impreuna in serialul Clanul, difuzat la Pro TV, unde acestea au facut doua roluri impecabile. Inainte de finalul ultimului sezon, Jojo a transmis un mesaj neașteptat colegei sale de platou pe care o apreciaza pentru talentul ei actoricesc.„Felicitari minunatei artiste și actrițe…

Mesajul emoționant transmis de fratele mai mic al Prințesei Kate. Ce a transmis, dupa ce s-a aflat boala soției Prințului William: ”Impreuna” / FOTO

23:35, 24.03.2024 - Vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer a indurerat intreaga lume. Fratele ei mai mic, James Middleton, a postat o fotografie din copiarie, alaturi de un mesaj emoționant in care o susține pe aceasta in lupta grea pe care o are de dus.

Romania nu tace in fața masacrului din Moscova / Mesajul transmis de MAE

14:50, 23.03.2024 - Romania condamna ferm orice forma de terorism și toate atacurile impotriva civililor, este mesajul postat de Ministerul Afacerilor Externe pe X. „Romania condamna ferm orice forma de terorism și toate atacurile impotriva civililor. Condoleanțe familiilor victimelor atacului terorist de la Crocus…

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

„Trebuie sa ne pregatim de razboi”. Cum explica experții mesajul tulburator transmis de șefii militari din Europa

07:00, 12.02.2024 - Mesajul transmis zilele trecute de la mai mulți șefi militari europeni, inclusiv din Romania, legat de nevoia de ne pregati de razboi, a starnit controverse. Cum trebuie sa ințelegem acest mesaj și ce trebuie sa facem, au explicat pentru „Adevarul” Daniel David și Ovidiu Raețchi.

Mesajul emotionant transmis de Elena Udrea iubitului sau. Adrian Alexandrov implineste 37 de ani: „Nu te-ai speriat, ai ales sa ramai alaturi de mine”

14:05, 04.02.2024 - Anul trecut, pe 26 decembrie, fostul politician Elena Udrea și-a sarbatorit ziua de naștere in spatele gratiilor, iar partenerul acesteia Adrian Alexandrov ii ura la mulți ani. Acum a venit mesajul emotionant transmis de Elena Udrea iubitului sau, Adrian Alexandrov, care astazi implineste 37 de ani.…

Giani Kirița, fost concurent la Exatlon, reacție dura la adresa Faimoșilor de la Survivor All Stars. „Ma plictisește sa vad doar cearta Zanni cu Jador”

12:25, 27.01.2024 - Giani Kirița, fostul caitan al echipei Dinamo, a fost concurent la Exatlon, difuzat in urma cu cativa ani la Kanal D. Deși nu a participat niciodata la „Survivor Romania”, sportivul nu este deloc strain de acest gen de competiție, cele doua show-uri fiind asemenatoare intre ele.El a fost in Republica…


Ce parere ai despre aceasta stire?