Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul armatei ucrainene la un an de la eliberarea Insulei Șerpilor. „Mica bucată de pământ, un simbol al rezistenței” VIDEO

Publicat:

In noaptea de 30 iunie 2022, militarii ucraineni au lansat un atac asupra cu unitati de rachete si artilerie. Dupa aceea, ocupantii au parasit insula, numind-o „gest de bunavointa”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tentativa rușilor de a sparge frontul a fost oprita, anunța șeful armatei ucrainene - Care este situația pe linia frontului

14:21, 12.05.2024 - Trupele ruse iși continua atacurile in mai multe sectoare, dar incercarile de a sparge apararea Ucrainei au fost oprite, a informat comandantul șef Oleksandr Syrskyi pe 12 mai, noteaza Kyivindependent.

Fostul comandant-șef al armatei ucrainene a devenit oficial ambasador al Ucrainei in Regatul Unit

16:05, 09.05.2024 - Fostul comandant-sef al armatei ucrainene, Valeri Zalujnii, care a fost inlocuit in februarie, a fost numit oficial ambasador al Ucrainei in Regatul Unit, un aliat cheie al Kievului in razboiul sau impotriva Rusiei. 

Mesajul misterios al lui Valeri Zalujnii, la 3 luni dupa ce a fost dat afara de la conducerea armatei ucrainene

13:21, 06.05.2024 - Fostul șef al Forțelor Armate ucrainene, Valeri Zalujnii, a publicat prima fotografie pe rețelele sociale, dupa mai bine de doua luni de tacere. Este un mesaj misterios, pe care presa ucraineana s-a grabit sa-l interpreteze ca pe un avertisment pentru Rusia, scrie digi24.ro .

FOTO Mesajul misterios al lui Valeri Zalujnii, la 3 luni dupa ce a fost dat afara de la conducerea armatei ucrainene

10:50, 06.05.2024 - Fostul șef al Forțelor Armate ucrainene, Valeri Zalujnii, a publicat prima fotografie pe rețelele sociale, dupa mai bine de doua luni de tacere. Este un mesaj misterios, pe care presa ucraineana s-a grabit sa-l interpreteze ca pe un avertisment pentru Rusia.

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.

Incident la un meci de fotbal. Fanii U Cluj nu au fost lasați cu steagul Romaniei pe stadionul celor de la Sepsi Sfantul Gheorghe

10:45, 26.02.2024 - Fanii U Cluj nu au fost lasați sa introduca un steag cu tricolorul la meciul de duminica, 25 februarie, cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Pe steag scris ”Transilvania este pamant romanesc!”, lucru care nu a fost pe placul oficialilor de la Sepsi.Astfel de gesturi numai agita spiritele, nefiind necesare de fapt.…

Mesajul șefului armatei ucrainene la doi ani de razboi cu Rusia: „Victoria va veni”

12:50, 24.02.2024 - Ucraina va triumfa in cele din urma, a asigurat sambata comandantul-sef al fortelor armate ucrainene, Oleksandr Sirski, la implinirea a doi ani de cand Rusia a invadat Ucraina, relateaza AFP.

Forțele ucrainene se retrag din Avdiivka pentru a evita incercuirea, afirma șeful armatei

12:40, 17.02.2024 - Forțele ucrainene se retrag din Avdiivka pentru a evita incercuirea, afirma șeful armatei. Preluarea de catre Rusia a orașului estic i-ar oferi controlul deplin asupra zonei din jurul Donețkului, anexata de Moscova in 2014.


Ce parere ai despre aceasta stire?